Toroslu öğrenciler basketbolda Antalya şampiyonu

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liselerarası Basketbol şampiyonasında Özel Toros Akdeniz Anadolu ve Fen Lisesi takımı birinci oldu.

Google Haberlere Abone ol
Toroslu öğrenciler basketbolda Antalya şampiyonu

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liselerarası Basketbol şampiyonasında Özel Toros Akdeniz Anadolu ve Fen Lisesi takımı birinci oldu. Turnuvaya 48 okul katıldı.

Final niteliğindeki son maçında Saime Salih Konca Lisesiyle karşılaşan Toros Akdeniz Anadolu ve Fen Lisesi Basketbol Takımı, maçı 58-23 kazanarak 2013-2014 sezonu Antalya şampiyonu oldu.

Şampiyonluk kupasını Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü İzzet Tekeli’den alan Toros Akdeniz Anadolu ve Fen Lisesi Basketbol Takımı antrenörü Barış Özdoğan “Geçen yıl bir sayı farkla kaçırdığımız şampiyonluğu bu yıl kazanabilmek için çok disiplinli çalıştı. Öğrencilerimiz bunu başardı. Bundan sonraki hedefimiz, Türkiye finallerinde Antalyamızı en güzel şekilde temsil etmek.” diye konuştu.

Başarının bir ekip işi olduğunu ifade eden Toros Eğitim Kurumları Genel Müdürü Yücel Bozkurt da şunları söyledi: “Toros Eğitim Kurumları olarak bilimde, sanatta, sporda yetenekli tüm öğrencilerimizi keşfetmek ve onların bu yeteneklerini geliştirebilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu şampiyonluk İlköğretimden başlayan bir çalışma azminin sonucudur. İnşallah bu öğrencilerimizi ülkemizin adını dünyada duyuracak gençler olarak spor camiasına kazandıracağız.”
CİHAN

Yorumlar