Tolga Zengin: İşi baştan sıkı tutmamız lazım

A Milli Takım'ın kalecisi Tolga Zengin, 2016 Avrupa Şampiyonası gruplarında işi baştan sıkı tutmaları gerektiğini ve karşılaşmaları maç maç olarak görmeleri gerektiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Tolga Zengin: İşi baştan sıkı tutmamız lazım

A Milli Takım'ın kalecisi Tolga Zengin, 2016 Avrupa Şampiyonası gruplarında işi baştan sıkı tutmaları gerektiğini ve karşılaşmaları maç maç olarak görmeleri gerektiğini söyledi.

İsveç ile çarşamba günü Ankara'da oynanacak karşılaşmanın ilk çalışması öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan kaleci Tolga Zengin, "Rakibimizin iyi oyuncuları var. Dünya Kupası elemelerinde play-off'ta maçına elendiler. Zor bir takıma karşı hazırlık maçı oynayağız. Güzel bir maç olacak." dedi.

Bir gazetecinin '2016 Avrupa Şampiyonası'nda gruplardaki rakiplerimiz belli oldu. Rakiplerimizi nasıl yorumluyorsun ?" sorusuna ise Milli Eldiven, "Baktığınız zaman grupta iyi takımlar var. Grupta tabiki ilk iki takım direkt çıkacak en iyi üçüncü de gidecek bu bir avantaj gibi gözüküyor. Tabiki takımların isimlerine bakmamak lazım. Dünya Kupası grup elemelerinde zor görünen maçları aldık ancak kolay görünen maçlarda puanları kaybettik. Biz karşılaşmalarımızı maç maç bakmamız lazım. Zor maçlar oynayacağız. İşi kafadan sıkı tutarsak gruptan çıkarız. Üç turnuvaya katılamadık. Dördüncü turnuvaya katılacağız. Bu kadar iyi oyuncuları olan bir takımın turnuvalarda olması gerekiyor." diye cevap verdi.

Tolga Zengin, milli takım kampında futbolcuların kendi takımlarını geride bıraktığını ve milli takımda kulüp meselerinin konuşulmadığını vurguladı. Tecrübeli oyuncu, milli takım kampının ardından futbolcuların kulüplerine geri döndüğünü ve kendi maçlarını düşündüğünü sözlerine ekledi.

UĞUR DEMİROK: UZUN YILLAR MİLLİ FORMAYI GİYMEK İSTİYORUM

Akhisar Belediyespor forması altında başarılı bir futbol sergiledikten sonra A Milli Takım'a seçilen Uğur Demirok ise "Milli Takım'a seçilmek her Türk futbolcunun hayalidir. Bunu başardığım için mutluyum. Kendi açımdan burada kalıcı olmak istiyorum. Bunu başarıp uzun yıllar milli formayı giymek istiyorum." dedi.

Bir gazetecinin "Dünyacü ünlü isimlerden İbrahimoviç'e karşı oynayacaksınız ?" demesi üzerine Uğur, "Ona karşı oynamak zevk olacak. Onu başarmak istiyoruz. Ligimizde de forma giyen oyunculara karşı oynamak zekvli olacaktır." diye cevapladı. CİHAN

Yorumlar