TFF Başkanı Demirören'den kupa finalinde fair play çağrısı

Ziraat Türkiye Kupası'nda final heyecanı başlarken, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, final maçı kitapçığına yazdığı yazıda, finalin 'Bir kupadan daha fazlası' anlamına geldiği vurgusunu yaptı.Başkan Demirören,...

Google Haberlere Abone ol
TFF Başkanı Demirören'den kupa finalinde fair play çağrısı

Ziraat Türkiye Kupası'nda final heyecanı başlarken, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, final maçı kitapçığına yazdığı yazıda, finalin 'Bir kupadan daha fazlası' anlamına geldiği vurgusunu yaptı.

Başkan Demirören, final maçında iki takıma da başarılar dilerken, futbolseverlere yaptığı çağrıda da fair play vurgusu yaptı. Başkan Demirören'in 'Değerli futbolseverler' başlığı ile kaleme aldığı yazıda şu ifadelere yer verildi;

"Ziraat Türkiye Kupası'nın 52. Finali'ne, kupa tarihinde ilk kez Konya ev sahipliği yapacak.

Kupa coşkusunu tüm Türkiye'ye yaşatmak adına, 'bir kupadan daha fazlası' sloganıyla başlayan ve ülkemizin tüm şehirlerinde büyük sürprizlere sahne olan Ziraat Türkiye Kupası mücadelesi; büyük-küçük takım ayrımının ortadan kalktığı yepyeni bir heyecanın da adresi oldu.

Öncelikle çok zorlu sınavlardan geçerek finale çıkma başarısı gösteren Eskişehirspor ve Galatasaray'ı tebrik ediyor ve tüm sporseverlere finale yakışır bir mücadele izleteceklerine inanıyorum."

Başkan Demirören, kupaya adına veren ve 150. Yılı'nı kutlayan Ziraat Bankası'na isim sponsorluğu ve Türk futboluna sağladıkları maddi destek nedeniyle teşekkür ederken, yayıncı kuruluşa da teşekkür ederek, şu ifadeleri kullandı:

"Fair Play'in ön plana çıkacağını umut ettiğim bu güzel futbol gecesinde stadyuma gelen siz değerli futbolseverlere ve televizyonların karşısında bu heyecana tanıklık edecek milyonlara iyi seyirler dilerim."

CİHAN

Yorumlar