TFF, amatör ve profesyonel lig maçlarını ileri bir tarihe erteledi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Soma'da yaşanan maden faciası sonrası bugün ve yarın yapılacak tüm amatör ve profesyonel lig müsabakalarının ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı.TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:...

Google Haberlere Abone ol
TFF, amatör ve profesyonel lig maçlarını ileri bir tarihe erteledi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Soma'da yaşanan maden faciası sonrası bugün ve yarın yapılacak tüm amatör ve profesyonel lig müsabakalarının ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı.

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Soma'da yaşanan ve ülkemizi hüzne boğan maden faciası nedeniyle elim facianın yaşandığı günden itibaren 3 günlük Ulusal Yas ilan edilmiştir. Bu çerçevede 14 ve 15 Mayıs tarihinde oynanacak tüm amatör ve profesyonel lig müsabakaları ileri bir tarihe ertelenmiştir."

Buna göre, Konya Atatürk Stadı'nda bugün oynanması gereken Tuzlaspor - Menemen Belediyespor ve İstanbulspor - Yeni Diyarbakırspor karşılaşmaları ile yarın Samsun 19 Mayıs Stadı'nda Fatih Karagümrük - Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor arasında yarın oynanması gereken Spor Toto 3. Lig play off maçları ertelendi.

CİHAN

Yorumlar