Terme spor oyuncularına prim sürprizi

Terme'yi yeşil sahalarda temsil eden Terme Spor Kulübü'nün bu sezon başarılı performansıyla birlikte bir üst lig olan BAL'a çıkması durumunda oyunculara prim sözü veren Başkan Kul, sözünü tutarak oyunculara prim dağıttı.Samsun'un Terme...

Google Haberlere Abone ol
Terme spor oyuncularına prim sürprizi

Terme'yi yeşil sahalarda temsil eden Terme Spor Kulübü'nün bu sezon başarılı performansıyla birlikte bir üst lig olan BAL'a çıkması durumunda oyunculara prim sözü veren Başkan Kul, sözünü tutarak oyunculara prim dağıttı.

Samsun'un Terme ilçesinde faaliyet gösteren Terme Spor Kulübü Bölgesel Amatör Lig play out maçında İlkadım Belediyespor'la karşılaşarak uzatma dakikalarında bulduğu golle mağlup ederek BAL ligine yükselmişti. İlçede mutlulukla karşılanan sporculara pirim sözü veren Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, sözünü tutarak futbolculara primlerini takdim etti.

İlçe Belediye Başkanı Şenol Kul BAL'a (Bölgesel Amatör Lig) çıkan Termespor'lu futbolculara pirim dağıttı. Futbolcuların başarıları primle de ödüllendirilmiş oldu.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul Bölgesel Amatör Lig Play-Out maçında İlkadım Belediyespor'la karşılaşan Termespor'lu futbolculara maçı almaları halinde vaat ettiği pirimi oyunculara takdim etti.

Başkan Kul yaptığı açıklamada, Termespor'un çok sayıda başarıya imza atan bir kulüp olduğunu ve başarılarının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "İlçemizi yeşil sahalarda temsil eden kulübümüzü ve futbolcularını tebrik ediyorum. Termespor'un başarısı benim başarımdır. Her zaman kulübümüze ve futbolcularımıza destek için yanlarındayım." dedi.

Futbolcular Belediye Başkanı Şenol Kul'a teşekkür ederek, "Birilerinin bizlere yardım etmesi çok güzel bir duygu, sahiplenmek ve sahiplenilmek çok güzel." ifadelerini kullandılar.

CİHAN

Yorumlar