Terim ile Yıldırım'ı bitireceğim!

İstanbul Sapphire'de düzenlediği basın toplantısında, 3 yıldır arkadaşlarıyla adaylık için çalıştığını anlatan Erdal Alkış, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'i eleştirdi

Google Haberlere Abone ol
Terim ile Yıldırım'ı bitireceğim!
 İstanbul Sapphire'de düzenlediği basın toplantısında, 3 yıldır arkadaşlarıyla adaylık için çalıştığını anlatan Erdal Alkış, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'i eleştirdi. Alkış, başkan seçilmesi durumunda ilk icraatlarının Fatih Terim'le yolları ayırmak olduğunu aktararak, şu ifadeleri kullandı:
"Bütün siyasilerin en iyi anlaşabileceği yönetim kurulunu oluşturacağız. Önümüzdeki haftalarda isimleri açıklayacağız. Seçildiğim gün çalışmayacağım ilk kişi Fatih Terim'dir. Türk futbolunun iki problemi vardır. Biri Aziz Yıldırım, diğeri Fatih Terim'dir. Bu insanların Türk futboluna büyük emekleri var ama seçildiğim andan itibaren ortaya koyacağımız icraatlarla Türk futboluna müdahaleleri engelleyeceğiz."
Alkış, Terim'le yolları ayırdıktan sonra, milli takımın başına en az Fatih Terim kadar tecrübeli bir Türk teknik adam getireceklerini vurguladı.

Yorumlar