Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig'de transfer

- Kardemir Karabükspor, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Engelliler Spor Kulübü'nden Ömer Işık'ı kadrosuna kattı

Google Haberlere Abone ol
Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig'de transfer

KARABÜK (AA) - Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un antrenörü Can Aksu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Engelliler Spor Kulübü'nden Ömer Işık'ı transfer ettiklerini bildirdi.

Aksu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ömer Işık ile 2 yıllık bir sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Yeni sezonda hem Avrupa'da hem de ligde iddialı bir takım oluşturmak istediklerini belirten Aksu, "Sözleşmesi biten Metehan Yılmaz ile yollarımızı ayırdık. Mevcut kadromuzu korduk. Bir oyuncu daha kadromuza dahil etmeyi düşünüyoruz. Önümüzdeki sezon hem lig de hem de Avrupa Kupası'nda üst sıralarda olmak istiyoruz. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Engelliler Spor Kulübü'nden Ömer Işık'ı transfer ettik. Bütçemiz dahilinde bir transfer daha yapıp transferi kapatacağız." diye konuştu.

Profesyonel bir takım olmalarına rağmen her zaman mütevazi transferler yaptıklarını aktaran Aksu, şunları kaydetti:

"Yaptığımız mütevazı transferlerle üst sıralarda mücadele veriyoruz. Mücadelemiz devam edecek. Takımız kurulduğu günden beri bizleri desteklerini esirgemeyen kulüp başkanımız Hikmet Ferudun Tankut'a takımım ve şahsım adına teşekkür ederim. Avrupa ve ligde yeni sezonda güzel maçlar çıkaracağımıza eminim."

Yorumlar