Tatvan Gençlerbirliği Spor, Hakan Keleş ile anlaştı

Bitlis’i Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) temsil eden Tatvan Gençlerbirliği Spor, deneyimli çalıştırıcı Hakan Keleş’le sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.

Google Haberlere Abone ol
Tatvan Gençlerbirliği Spor, Hakan Keleş ile anlaştı

Bitlis’i Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) temsil eden Tatvan Gençlerbirliği Spor, deneyimli çalıştırıcı Hakan Keleş’le sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.

Geçen sezonda bir süre Tatvan Gençlerbirliğini çalıştıran tecrübeli teknik adamla bu yılda sezon sonuna kadar anlaşmaya varan Tatvan Gençlerbirliği Spor, ligdeki istikrarlı gidişini sürdürerek ligi şampiyon olarak tamamlamayı hedefliyor.

Konuyla ilgili kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "Geçtiğimiz sezon takımımızı çalıştıran taraftarımızın yakından tanıdığı Hakan Keleş’le anlaşmış bulunmaktayız. Yakın zamanda Recep Bayık ile sözleşmemizi feshettikten sonra teknik direktör arayışlarına başlamıştık. Yapılan görüşmeler neticesinde tecrübeli teknik direktör Hakan Keleş’le her konuda anlaşmaya varılmıştır. Ligin ikinci devresinde takımın başına geçecek olan Keleş, ayrıca devre arası kampında takımla bir araya gelecek. Şampiyonluk için emin adımlarla yolumuza devam ederken, transferimizin hayırlı olmasını dileriz." denildi.

Öte yandan yazılı açıklamada bulanan Kulüp Başkanı Muhsin Obalı, yeni transferi taraftara armağan ettiklerini belirterek şunları söyledi:

"Eski hocamız Recep Bayık ile yollarımızı ayırdıktan sonra devre arasına kadar antrenör yardımcımız ile yola devam ettik. Devre arası tatiliyle birlikte Hakan Keleş’le yaptığımız görüşme olumlu neticelenmiştir. Her konuda hocamızla anlaşmaya vardık. Taraftarımızın geçen yıldan yakından tanıdığı Hakan hocamızın camiamıza hayırlı olmasını dilerim.

Şuan itibariyle herhangi bir futbolcu transferi söz konusu değildir. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Transferle ilgili gelişmeleri önümüzdeki süreçte paylaşmayı düşünüyoruz. Tatvan Gençlerbirliği Spor gerek başarısıyla gerekse profesyonel duruşuyla kendini ispatlamıştır. Bu anlamda kulübün başarısı için kişilere değil genel başarıya bakılmalıdır. Kişiler geçicidir kulüp kalıcıdır. Kulübümüz başarı yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam edecektir.

Son zamanlarda sosyal paylaşım siteleri başta olmak üzere kamuoyunda kulüple ilgili çok sayıda asılsız iddialara yer verilmektedir. Kulüp yöneticilerimizin basına yaptığı açıklamalar ve kulübümüzden yapılan resmi açıklamalar dışındaki hiçbir iddiaya itibar etmeyiniz. Allah’ın izniyle üçüncü lig hedefimize ulaşmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz."
CİHAN

Yorumlar