Tarsus İdmanyurdu oyuncuları kontrolden geçti

Spor Toto 2. Lig takımlarından Tarsus İdmanyurdu oyuncuları sağlık kontrolünden geçtiYeni sezona hazırlanan kulüp oyuncuları Medical Park Tarsus Hastanesi’nde kardiyoloji, iç hastalıkları, ortopedi ve genel cerrahi polikliniklerinde muayene...

Google Haberlere Abone ol
Tarsus İdmanyurdu oyuncuları kontrolden geçti

Spor Toto 2. Lig takımlarından Tarsus İdmanyurdu oyuncuları sağlık kontrolünden geçti

Yeni sezona hazırlanan kulüp oyuncuları Medical Park Tarsus Hastanesi’nde kardiyoloji, iç hastalıkları, ortopedi ve genel cerrahi polikliniklerinde muayene edildi ve diğer tetkikleri yapıldı. Futbolcular, muayene ve tetkiklerin ardından hastaneden ayrıldı.

    Tarsus İdmanyurdu Genel Menajeri Murat Gündeş, yenilenen kadrolarıyla birlikte yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek, ‘’Kadromuz yenilendi. Yeni sezon için 15 futbolcu ile el sıkıştık. Geçen yıl yaşadığımız sıkıntıyı bu yıl yaşamamak için daha kaliteli bir kadro kurduk. Hedefimiz, takımımızı PTT 1. Ligine taşımak. Kulübümüze desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Şevket Can’a ve Kulüp Doktorumuz olan Medical Park Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Savaş Düzel’e ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz. Yeni sezondan umutluyuz.’’ diye konuştu.

    Spora verdiği destekle sürekli gündemde olan Medical Park Hastaneler Grubu, Türkiye geneline yayılan hastanelerinde birçok kulübe sağlık hizmeti sunmaya devam ediyor.

CİHAN

Yorumlar