Taha Akgül'e anne morali

- Milli güreşçi Taha Akgül, 2016 Olimpiyatları'nın global sponsoru P&G'nin "Teşekkürler Anne" kampanyası kapsamında oyunların düzenlendiği Rio de Janeiro'da annesiyle bir araya geldi - Taha Akgül: "Annemin dualarıyla elimden geleni yaparak altın madalya kazanmayı hedefliyorum"

Google Haberlere Abone ol
Taha Akgül'e anne morali


RIO DE JANEIRO (AA) - 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda erkekler serbest stil güreş 125 kiloda mindere çıkacak milli sporcu Taha Akgül, en büyük moral kaynağının annesi olduğunu belirterek, "Annemin dualarıyla elimden geleni yaparak altın madalya kazanmayı hedefliyorum." dedi.

Taha Akgül, olimpiyatların global sponsoru P&G'nin "Teşekkürler Anne" kampanyası kapsamında oyunların düzenlendiği Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde annesi Gülbahar Akgül bir araya geldi.

Royal Tulip Otel'de kurulan P&G Aile Evi'nde annesiyle AA muhabirine açıklamada bulunan milli güreşçi, ailesinin kendisini desteklemek için ilk kez yurt dışında bulunduğunu aktararak, "Daha önce annem ya da babam Avrupa ve dünya şampiyonalarına beni izlemek için yurt dışına gelmemişti, bu ilk oldu. Bu konuda annelere destek olan P&G'ye teşekkür ediyorum. Sadece sporculara değil, onlara destek veren, onları spor hayatlarında yönlendiren annelere de sponsor oldular." ifadelerini kullandı.

Annesinin tribünde olmasının kendisine ekstra moral vereceğini belirten Taha Akgül, "Annemin dualarıyla elimden geleni yaparak altın madalya kazanmayı hedefliyorum. Onun desteği ve moraliyle başarılı olmak istiyorum. Çocukluğumdan bu yana en büyük desteği annemden alıyorum. Aynı zamanda babam da güreşçi. Tabii ki onun da desteği büyük oldu." değerlendirmesinde bulundu.

Milli güreşçinin annesi Gülbahar Akgül ise oğlundan altın madalya başarısı beklediklerini ifade ederek, "Taha'yı ilk kez yurt dışında izleme şansımız olacak. Uzun süredir kamptaydı ve çok emek harcadı, çok çalıştı. İnşallah emekleri boşa çıkmayacak. Maçlarını izlerken hem babası hem de ben çok heyecanlanıyoruz. Burada daha da çok heyecanlanacağız." şeklinde konuştu.

Yorumlar