Süral: Kümede kaldığımız için mutluyuz

Gaziantepspor Teknik Sorumlusu Bünyamin Süral, ligde kalmayı galibiyetle süslemek istediklerini ancak berabere kaldıklarını belirterek, “Skoru koruyamadık. Diğer maçların sonucunu aldıktan sonra beraberliğe de sevindik. Kümede kaldığımız...

Google Haberlere Abone ol
Süral: Kümede kaldığımız için mutluyuz

Gaziantepspor Teknik Sorumlusu Bünyamin Süral, ligde kalmayı galibiyetle süslemek istediklerini ancak berabere kaldıklarını belirterek, “Skoru koruyamadık. Diğer maçların sonucunu aldıktan sonra beraberliğe de sevindik. Kümede kaldığımız için mutluyuz.” dedi.

1-1 sona eren Eskişehirspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Süral, atmosferi yüksek bir maça çıktıklarını anlattı. Süral, “Bizim için gerçekten kazanılması gereken, kazanmaktan başka hiçbir çaresi olmayan bir maçtı. Onun için gerek camia olarak gerek takım olarak bu maçı kazanmaktan başka bir şey düşünmedik. 1-0 öne geçtik. Gönlümüz ligde kalmayı galibiyetle süslemeyi isterdi. Daha şık olacağını düşünüyorduk ama berabere kaldık. Skoru koruyamadık. Diğer maçların sonucunu aldıktan sonra beraberliğe de sevindik. Kümede kaldığımız için mutluyuz. İnşallah bir daha bu stresi bir daha yaşamayız.” şeklinde konuştu.

Maç içerisinde önemli kurtarışlara imza atan kırmızı siyahlı takımın kalecisi Karcemarskas da zor bir sezon geçirdiklerini ifade etti. Bir daha böyle bir sezon yaşamak istemediklerini dile getiren başarılı file bekçisi, ligde kaldıkları için de sevinçli olduklarını belirtti. Taraftarın tepkisiyle ilgili de değerlendirmede bulunan Karcemarskas, “Buraya bizi desteklemeye gelen taraftar bizden en iyi performansı bekler her zaman. Bugün de bunu gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. Onlar da stresli. Yağmurda çamurda buraya geliyorlar. Onlara hak vermek lazım. Ama emin olabilirler ki her Gaziantepsporlu futbolcu sahada elinden gelenin en iyisini yapmak ister.” diye konuştu.

Turgut Doğan Şahin de kümede kalmak için önemli bir maça çıktıklarını kaydederek şunları söyledi: “Tabi Gaziantepspor gibi büyük bir kulübü bu durumlara biz getirdik. Bunun üzüntüsünü yaşıyoruz. Bu duruma gelmememiz gerekiyordu. En çok da buna üzülmüştük. Bu durumdan çıkmak istiyorduk. Birinci golü bulduktan sonra bunu korumak istedik. Çünkü bize galibiyet yetiyordu. Skoru koruma istememiz geri yaslanmamızı sağladı. Golün geleceği belliydi. Bir yandan üzüntülü bir yandan sevinçliyiz. İnşallah bundan sonra takımı iyi yerlere taşırız. Takıma bir daha böyle korkular yaşatmak istemiyoruz.”

CİHAN

Yorumlar