Sow: Rakibimizin taraftarlarına herhangi bir saygısızlık yapmayacağız

Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Moussa Sow, Beşiktaş maçını kazanmaları halinde, statta kutlama yapmayacaklarını belirtti.

Google Haberlere Abone ol
Sow: Rakibimizin taraftarlarına herhangi bir saygısızlık yapmayacağız

Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Moussa Sow, Beşiktaş maçını kazanmaları halinde, statta kutlama yapmayacaklarını belirtti. Sow, "Rakibimizin taraftarlarına herhangi bir saygısızlık yapmayacağız." dedi.

Sarı - lacivertli futbolcu Moussa Sow, Bağdat Caddesi'ndeki Fenercell&Avea mağazasının etkinliğine katıldı. Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Moussa Sow, Fenerbahçe'yle şampiyon olmayı çok istediğini belirterek, "Çok iyi bir sezon geçirdik. Fakat sezon henüz sona ermedi. Resmi olarak şampiyon değiliz. Biz yine çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdüreceğiz. Hiçbir şekilde rehavete kapılmayarak, bu hafta da bu maç için elimizden gelen çalışmaları ortaya koyacağız. Hiçbir şekilde işimizi bırakmayacağız. Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kesinleşene kadar sıkı bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Derbi maçını kazanmaları halinde şampiyonluğu göğüsleyecek olmalarının kendilerine ayrı bir motivasyon sağlayıp sağlayamadığı yönündeki soruya da Sow, "Tabii ki çok faraklı bir motivasyon söz konusu. Çünkü sadece bir ya da bir kaç adım uzaklıktayız şampiyonluğa. Bu işin sonunu getirmek de bizim elimizde. Biz bunun farkında olarak yolumuza devam ediyoruz." cevabını verdi.

'BAŞKAN AZİZ YILDIRIM, BİZİM BABAMIZ'

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı Şike Dosyası kapsamında cezası Yargıtay tarafından kesinleşen Aziz Yıldırım’ın dosyasındaki itirazlarının reddetilmesiyle ilgili de Moussa Sow, haberi antrenmandan sonra duyduklarını ve tüm oyuncuların şok olduğunu söyledi. Golcü oyuncu, "O bizim babamız. Başkanımız için alınmış bu karardan dolayı hepimiz çok büyük üzüntü duyduk." dedi.
Başkan Aziz Yıldırım hakkında böyle bir karar beklemediklerini dile getiren Sow, "İki buçuk yıldır Fenerbahçe'deyim. iki buçuk yıldır Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı tanıyorum. Gerçekten son derece sevdiğim ve saygı duyduğum insan. Burada takımımız adına da konuşmak istiyorum. Takımımızdaki herkesin de ona saygı duyduğunu ve sevdiğini biliyorum. Hep söylediğimiz bir şey var biz bir aileyiz. Ve o bizim babamız. Başkanımız için alınmış bu karardan dolayı hepimiz çok büyük üzüntü duyduk. Fenerbahçe Spor Kulübü başkanlığına devam edemeyecek bir yola girerse bu iş, başkanımız cezasını tamamlamak zorunda kalırsa hepimiz çok büyük üzüntü yaşayacağız. Kulübümüz için de çok büyük üzüntü olacağını düşünüyorum. Başkanımızın biz her zaman aramızda olmasını ve onunla birlikte yola devam etmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

"TAKIMIMIN ŞAMPİYON OLMASINI HERŞEYDEN ÖNDE GÖRÜYORUM"

Beşiktaş maçlarında gol atması ve bu karşılaşmada da gol atıp atmayacağıyla ilgili de yıldız oyuncu, "Bunu sadece Allah bilir. Tabii ki gol atarsam takımımı katkıda bulunursam benim için çok güzel bir duygu olur. Fakat benim için ilk planda olan Fenerbahçe'nin şampiyon olması. Kendi kişisel performansımdan, kendi kişisel mutluluklarımdan ziyade takımın mutluluğunu ön planda tutuyorum ve düşüncemi ortaya koyuyorum. Tabii ki de şu anda böyle düşünüyorum ve takımın şampiyon olmasını herşeyden önde görüyorum." diye konuştu.

Sow, Beşiktaş maçını kazanmaları halinde de statta herhangi bir kutlama yapmayacaklarını belirtti. Sow, sözlerini şöyle tamamladı: "Rakibimizin taraftarlarına, rakibimize gönül vermiş taraftarlara saygı duymamız gerekiyor. Ben orada özel bir kutlama yapmayacağımızı düşünüyurum. Çünkü oraya insanlar kendi takımlarını desteklemeye geliyorlar. Eğer öyle bir durum ortaya çıkarsa Samandıra'ya kendi evimize dönüp orada kendi taraftarlarımızla birlikte kutlamak istiyoruz. Rakibimizin taraftarlarına herhangi bir saygısızlık yapmayacağız." CİHAN

Yorumlar