Shota: Teknik direktör istifaları süpriz olmuyor

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, "Türkiye'de teknik direktör istifaları süpriz olmuyor.

Google Haberlere Abone ol
Shota: Teknik direktör istifaları süpriz olmuyor

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, "Türkiye'de teknik direktör istifaları süpriz olmuyor." yorumunda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Gaziantepspor'la deplasmanda karşılaşacak olan lacivert-beyazlılarda teknik direktör Shota Arveladze basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bu sabah Kasımpaşa Kemerburgaz Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi konuşan Shota Arveladze, Gaziantepspor maçının önemine dikkat çekti.

Süper Lig'de geride 7 hafta kaldığını, zor maçların kendilerini beklediğini de belirten tecrübeli teknik adam, "Zor maçlar kaldı. Hedefimizin içindeyiz. Yine de çok az mutlu günler geçirdik. Her oynadığımız maç gibi Gaziantepspor maçı da bizim için önemli. Zaman çok çabuk geçiyor. Ligde alınan bir puanda bile herşey değişebilir. Her takımı karşı saygı ile karşılıyoruz. Gaziantepsor da iyi bir takım. Zor bir maç olduğunu biliyoruz. Sergen Yalçı'nın istifa etmesi de önemli değil, çünkü Türkiye'de bunlar ilk defa olmuyor. İstifalar süpriz olmuyor." diye konuştu.

Kasımpaşa'nın genç oyuncusu Halil Çolak ise Gaziantepspor'la oynayacakları karşılaşma hakkında konuşurken, hedeflerinin galibiyet olduğunu belirterek, "Bizim için önemli bir maç. Geçen hafta galip geldik. Bu gidişimizi sürdürmek istiyoruz. Onun için Gaziantepspor'a 3 puan için gidiyoruz." dedi.

Öte yandan Kasımpaşa, Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Teknik direktör Shota Arveladze yönetiminde yapılan çalışma yaklaşık 1.5 saat sürdü.
CİHAN

Yorumlar