Seyit Mehmet Özkan: Hüseyin Eroğlu Türkiye’nin Ferguson’u olacak

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, sözleşmesi 2019 Mayıs’ına kadar uzatılan genç teknik adam Hüseyin Eroğlu için, "İnşallah Alex Ferguson’un rekorunu kıran ilk Türk teknik direktör olacaktır." dedi.Altınordu Futbol Sosyal Girişim...

Google Haberlere Abone ol
Seyit Mehmet Özkan: Hüseyin Eroğlu Türkiye’nin Ferguson’u olacak

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, sözleşmesi 2019 Mayıs’ına kadar uzatılan genç teknik adam Hüseyin Eroğlu için, "İnşallah Alex Ferguson’un rekorunu kıran ilk Türk teknik direktör olacaktır." dedi.

Altınordu Futbol Sosyal Girişim Başkanı Seyit Mehmet Özkan, sözleşmesini 2018-2019 sezonu sonuna kadar uzatılan Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu için "İnşallah, Manchester United efsanesini yaratan Alex Ferguson’un 27 yıllık rekorunu kıracak." dedi.

Eroğlu ile 7 senedir çalıştıklarını belirten Özkan, "Biz Türkiye’nin Altınordu’su olurken, Eroğlu da ilerleyen dönemde Türkiye’nin Ferguson’u olacak. Kimilerine göre çok uzun bir birliktelik gibi gelse de, uzun vadeli planlar yapan bizler için çok normal bir şey. Hüseyin Eroğlu’nu, 27 yılda Manchester United efsanesini yaratan Alex Ferguson ve Auxerre’de 44 yıl görev Guy Roux gibi düşünüyoruz. İnşallah Eroğlu, Ferguson’un 27 yıllık rekorunu kıran ilk Türk teknik direktör olup tarihe geçecek." dedi.

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu da, karşılıklı güvenin imzadan çok daha önemli olduğunu ifade ederek, "Altınordu’ya ailemiz gözüyle bakıyoruz. Aile fertleri arasında nasıl karşılıksız güvene dayalı bir ilişki varsa, burada da anı şey geçerli. Yaratılan bu ortam da bize sürdürülebilir başarıyı getiren en önemli faktördür. Başkanımızın benimle ilgili sözleri gurur verici." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar