Sevilla, Benfica maçı hazırlıklarını tamamladı

UEFA Avrupa Ligi Final maçında Portekiz temsilcisi Benfica ile karşılaşacak olan İspanyol Sevilla takımı, akşam saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. Genellikle orta sahada gerçekleştirilen antrenmanın basına...

Google Haberlere Abone ol
Sevilla, Benfica maçı hazırlıklarını tamamladı

UEFA Avrupa Ligi Final maçında Portekiz temsilcisi Benfica ile karşılaşacak olan İspanyol Sevilla takımı, akşam saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. Genellikle orta sahada gerçekleştirilen antrenmanın basına açık kısmında futbolcuların oldukça neşeli oldukları gözlendi.

UEFA Avrupa Ligi Final maçında İtalya'nın Torino şehrinde Portekiz temsilcisi Benfica ile karşılaşacak olan İspanyol Sevilla takımı, akşam saatlerinde maçın oynanacağı Juventus Stadı'nda gerçekleştirdiği antremanla hazırlıklarını tamamladı.

Antremanın başında tüm oyuncular orta sahada omuz omuza kilitlenip, Teknik Direktör Unai Emery ile kısa bir toplantı yaptı. Ardından orta sahada halka üzerinde ısınma hareketleri gerçekleştirildikten sonra kaleciler dışındaki tüm oyuncular kısa pas ve top kapma alıştırmaları yaptı. Bu antreman sırasında oldukça eğlendikleri gözlenen futbolcuların birbirleriyle bol bol şakalaştıkları görüldü.

Antrenmanın basına kapalı bölümündeyse taktik ağırlıklı çalışıldığı kaydedildi.

CİHAN

Yorumlar