Sevilay Eytemiş Akdeniz Şampiyonası'nda 3. oldu

Ağrılı milli sporcu Sevilay Eytemiş, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Milli Sporcu Eytemiş, Fransa’nın Aubagne şehrinde düzenlenen 23 yaş altı Akdeniz Şampiyonası'nda 10 bin metrede 34:42.78’lik dereceleriyle üçüncü oldu. Fransa’nın...

Google Haberlere Abone ol
Sevilay Eytemiş Akdeniz Şampiyonası'nda 3. oldu

Ağrılı milli sporcu Sevilay Eytemiş, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Milli Sporcu Eytemiş, Fransa’nın Aubagne şehrinde düzenlenen 23 yaş altı Akdeniz Şampiyonası'nda 10 bin metrede 34:42.78’lik dereceleriyle üçüncü oldu.

Fransa’nın Aubagne şehrinde, 14-15 Haziran 2014 tarihlerinde yapılan 23 yaş altı Akdeniz Şampiyonası'nda Türk atletler 5 birincilik, 3 ikincilik, 5 üçüncülük olmak üzere toplam 13 madalya kazanırken, 2 yeni gençler Türkiye rekoru kırıldı.

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmetşafi Erim, Milli Sporcu Sevilay Eytemiş’i ve Antrenörü Şirin Gönen’i makamında kabul ederek, başarılarından dolayı tebrik etti. Erim, burada yaptığı açıklamada, “Sporcumuzun elde ettiği başarı bizleri çok mutlu etmiştir. Toplamda kazanılan 13 madalyadan bir tanesinin Ağrılı sporcuya ait olması gurur verici bir olaydır. Sporcumuzu ve antrenörünü, elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” dedi.

CİHAN

Yorumlar