Serdar Kurtuluş: İlk hedef Şampiyonlar Ligi'ne kalmak

Beşiktaşlı Serdar Kurtuluş, bu sezon kendileri adına ilk hedefin Şampiyonlar Ligi'ne kalmak olduğunu söyledi.Siyah-beyazlı takımın Almanya'da yapacağı yurt dışı kampına hareket etmeden önce Nevzat Demir Tesisleri'nde basın mensuplarına...

Google Haberlere Abone ol
Serdar Kurtuluş: İlk hedef Şampiyonlar Ligi'ne kalmak

Beşiktaşlı Serdar Kurtuluş, bu sezon kendileri adına ilk hedefin Şampiyonlar Ligi'ne kalmak olduğunu söyledi.

Siyah-beyazlı takımın Almanya'da yapacağı yurt dışı kampına hareket etmeden önce Nevzat Demir Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan takımın tecrübeli oyuncularından Serdar Kurtuluş, "Yeni sezon herkese hayırlı olsun. Biz tabiki ligi en erken açan takımlardan biriyiz. İlk etap çalışmaları için Almanya'ya gidiyoruz. Sonra oradan İngiltere'ye gideceğiz. Umarım güzel bir kamp dönemi geçiririz. Çok iyi çalışmamız lazım. Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme maçları oynayacağız. Bizim için önemli olan Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmaktır. " diye konuştu.

Bir gazetecinin, "Sezonu erken açmanız sizi nasıl etkiler?" sorusuna ise tecrübeli futbolcu, "Ağustos ayı içinde maçlarımız var. Şampiyonlar Ligi maçları oynanacak. Erken form tutmak sıkıntı olabilir. Ancak biz bunu sezonun tümüna yaymak istiyoruz." diye cevapladı.

CENK TOSUN: İLK ONBİRDE OYNAMAK İSTİYORUM

Siyah-beyazlı takımın yeni transferlerinden Cenk Tosun da en büyük hayallerinden birisinin Beşiktaş'ta oynamak olduğunu bunu da gerçekleştirdiği için mutlu olduğunu söyledi.

Golcü futbolcu, "Beşiktaş'ta iyi bir kamp dönemi geçirip kendimi gösterip lige iyi başlamak istiyoruz. İki tane kamp dönemi geçireceğiz. Sezonu erken açıyoruz. Bence bu bizi olumlu yönde etkileyecektir. Beşiktaş'ta herkes beni güzel karşıladı." dedi.

Forvet hattındaki rekabetin kendisini nasıl etkileyceği şeklindeki bir soruya ise Cenk Tosun, "Rekabet olması lazım. Rekabet olmazsa rahatlık çöker. İdmanda kim iyi çalışırsa ve hocanın gözüne girerse formayı o giyer. Takımda ilk onbirde oynamak istiyorum." şeklinde konuştu.

TAKIM ALMANYA'YA UÇTU

Öte yandan siyah-beyazlı takım, yurt dışı hazırlıklarını tamamlamak için öğleden sonra özel bir uçakla Almanya'ya gitti.

CİHAN

Yorumlar