Şenol Güneş ile Bursaspor'un doğum günleri de kesişti

Bursaspor kulübü, hem 51. kuruluş yıldönümünü, hem de yeni teknik direktörü Şenol Güneş’in doğum gününü birlikte kutladı.1 Haziran tarihinde dünyaya gelen teknik direktör Şenol Güneş ile 1 Haziran 1963 tarihinde kurulan Bursaspor’un...

Google Haberlere Abone ol
Şenol Güneş ile Bursaspor'un doğum günleri de kesişti

Bursaspor kulübü, hem 51. kuruluş yıldönümünü, hem de yeni teknik direktörü Şenol Güneş’in doğum gününü birlikte kutladı.

1 Haziran tarihinde dünyaya gelen teknik direktör Şenol Güneş ile 1 Haziran 1963 tarihinde kurulan Bursaspor’un doğum günleri de kesişti. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Şenol Güneş’in 62. Doğum günü kutlandı. Açıklamada, "Teknik direktörümüz Şenol Güneş’in 62. doğum gününü kutlar sağlık ve başarılarla dolu nice yıllar dileriz. 1 Haziran tarihinde kurulan kulübümüz ile aynı gün doğan teknik direktörümüz Şenol Güneş’in kulübümüzde nice başarılar yaşamasını dileriz." denildi.

BÖLÜKBAŞI: BURSASAPOR ZİRVEDE OLACAKTIR

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ayrıca, kulübün 51. kuruluş yıldönümünü de şu mesajla kutladı:

"1 Haziran 1963'te Acar İdman Yurdu, Akınspor, İstiklal Gençlik Kulübü, Pınarspor ve Çelikspor'un birleşmesiyle kurulan Bursaspor, büyük başarılara imza atarak 51. yaşına ulaşmış bulunmaktadır. Kuruluşuyla beraber Anadolu'da futbolun yaygınlaşmasına vesile olan Bursaspor, bu şehrin en büyük marka değeri konumundadır.

Bursaspor, Türkiye'nin en güçlü spor kulüplerinden biri olarak ülkenin ve kentin göz bebeği haline gelmiştir. Bursaspor, şampiyonlukla ülkemizin sayılı takımları arasına girmiştir. Bizler de Bursaspor'un devamlı güçlü olması ve kentimizin Bursaspor'la marka olması için çalışıyoruz. İnanıyorum ki Bursaspor her zaman yine zirvede olacaktır."

Bölükbaşı, kulübün 51. kuruluş yıl dönümünü tebrik ederek, başarılı yıllar geçirmesini diledi.

CİHAN

Yorumlar