Semih Kaya: Şampiyonluk şansımız sürüyor

Galatasaray’ın genç defans oyuncusu Semih Kaya, şampiyonluk şanslarının sürdüğünü söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Semih Kaya: Şampiyonluk şansımız sürüyor

Galatasaray’ın genç defans oyuncusu Semih Kaya, şampiyonluk şanslarının sürdüğünü söyledi.

Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları (GSİAD) tarafından her yıl düzenlenen Yılın Sporcusu Ödül Töreni’nde yılın sporcusu ödülüne layık görülen Semih Kaya basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Sarı kırmızılı genç oyuncu Semih, ligde bu hafta deplasmanda oynayacakları Sivasspor karşılaşmasını iyi konsantre oldukları takdirde kazanacaklarını ve halen şampiyonluk şanslarının olduğunu söyledi. Semih, “Bizim için önemli maç. Yavaş yavaş sezonun sonuna yaklaşıyoruz. Matematiksel olarak halen bir şampiyonluk şansımız olduğunu düşünüyorum. İyi şekilde çalışıp konsantre olduğumuz takdirde Sivasspor maçında galip geleceğimizi düşünüyorum.” diye konuştu.

Fenerbahçe ile oynadıkları maçta taraftarlarca protesto edilen ve hemen ardından teknik direktör Mancini tarafından oyundan alınan Selçuk İnan’a övgü dolu sözler sarf eden Semih şöyle konuştu: “Selçuk ağabey bizim için çok önemli bir futbolcu. Değerli bir büyüğümüz. Çok yetenekli birisi. 2 yıldır Galatasaray’a verdikleri hizmet ortada. Morali biraz bozuktu ama şimdi toparladığını düşünüyorum. Daha da iyi olacak. Hiçbir problem yok.”

Başarılı defans oyuncusu, kendisine teklif gelmesi halinde Avrupa’ya gitmeye sıcak baktığının sinyallerini vererek, “Galatasaray’ın halen sözleşmeli futbolcusuyum. Kulübün evladı gibiyim. Herkes öyle düşünüyor. Her futbolcunun Avrupa hayali olduğu gibi benim de var. Maddi ve manevi anlamda Galatasaray’ın menfaatleri doğrultusunda iyi bir teklif gelirse yurt dışında Avrupa’da oynamak isterim.” dedi.

Fenerbahçe ile oynadıkları ve 1-0 kazandıkları maçta iyi konsantre olduklarını belirten genç futbolcu, “Fenerbahçe maçı defans oyuncusunu ayrı bir motive ediyor. Emenike bildiğimiz ve yetenekli bir oyuncu. Onu iyi marke ettim. Tüm takım iyi mücadele etti. Maça iyi konsantre olduk ve kazandık.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar