Şeker çocukların İstiklal Marşı piyesi Ertuğrul Sağlam'ı duygulandırdı

Eskişehir Şeker İlkokulu öğrencileri İstiklal Marşı'nın kabulünün 93. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'un anılması dolayısıyla bir piyes hazırladı.

Google Haberlere Abone ol
Şeker çocukların İstiklal Marşı piyesi Ertuğrul Sağlam'ı duygulandırdı

Eskişehir Şeker İlkokulu öğrencileri İstiklal Marşı'nın kabulünün 93. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'un anılması dolayısıyla bir piyes hazırladı. Öğrencilerin piyesi, programa katılan Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ile diğer izleyicileri de duygulandırdı.

Bu yıl 93. yıl dönümünü kutladığımız İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'un anılması için Eskişehir Merkez Odunpazarı'n da bulunan Şeker İlkokulu öğrencileri duygu dolu bir piyes hazırladı. Okulun öğrencileri kendi hazırladıkları piyesi yine kendileri oynadı. Piyesi Eskişehir Cumhuriyet Başsavcı Vekili Celalettin Karanfil, Spor Savcısı Hasan Karagöz, Cumhuriyet Savcısı Hasan Gönen, Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Eğitim Sendikaları'nın temsilcileri ve veliler izledi.

Öğrencilerin sahnede sergiledikleri oyun profesyonel tiyatroculara adeta taş çıkarttı. Oyunda İstiklal Marşı'nı okuyan öğrenciler, şiirin ana konusunu da hikaye biçiminde izleyicilere aktardı. Piyesi izleyen katılımcılar duygu dolu anlar yaşarken öğrencilere tam not verdiler. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın da piyesi izlerken duygulanması dikkat çekti.

Programın sonunda öğrenciler ve aileleri teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile bol bol hatıra fotoğraf çektirdi. Minik öğrencileri kırmayan Sağlam, öğrencilerin Eskişehirspor formalarına imza attı.
CİHAN

Yorumlar