Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Bağıban:

- "Yeni sezon öncesinde takıma toplam 18 transfer yapmayı planladık, bunun birçoğunu da yaptık"

Google Haberlere Abone ol
Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Bağıban:


BOLU (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor'un kulüp başkanı İsmail Bağıban, "Yeni sezon öncesinde takıma toplam 18 transfer yapmayı planladık, bunun birçoğunu da yaptık." dedi.

Bağıban, yeni sezon hazırlıklarını Bolu'daki Koru Otel'de sürdüren Şanlıurfaspor takımını ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bağıban, çok zor bir sezona başlayacaklarını, önemli bir yarışın içinde olacaklarını söyledi.

Yeni bir yapılanmaya girdiklerini belirten Bağıban "Sezona yeni bir yönetim kuruluyla başlıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde bir yönetim kurduk. İnşallah hep beraber takımımızı bir yerlere götürmeye çalışacağız." diye konuştu.

Transfer çalışmalarına da değinen Bağıban, şunları kaydetti:

"Yeni sezon öncesinde takıma toplam 18 transfer yapmayı planladık, bunun birçoğunu da yaptık. Şu anda kamptalar. Görüşmeye gelen futbolcu arkadaşlarımız var. Yurt dışından 2 oyuncu gelecek, onlarla görüşeceğiz. Antrenmana da aldıktan sonra kararımızı vereceğiz. Şu anda takım kadrosunda bulunan tüm futbolcularımız önceden bu ligde oynamış deneyimli, usta arkadaşlarımız. Onlarla inşallah güzel şeyler yapacağız. Bu sezonda başarılı olmak için mücadele edeceğiz. Biz bir Şanlıurfalı olarak takımımızı bir noktaya getirmeye çalışacağız."

Yorumlar