Şampiyon tekvandoculardan Mehmet Ali Şahin'e ziyaret

Şampiyon tekvandocular, Tekvando Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin ile birlikte AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'i makamında ziyaret ettiler.Tekvando Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin ile birlikte 67 kiloda Avrupa...

Google Haberlere Abone ol
Şampiyon tekvandoculardan Mehmet Ali Şahin'e ziyaret

Şampiyon tekvandocular, Tekvando Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin ile birlikte AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'i makamında ziyaret ettiler.

Tekvando Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin ile birlikte 67 kiloda Avrupa şampiyonu ve olimpiyat ikincisi Nur Tatar, 53 kiloda Avrupa şampiyonu Şeyma Tuncer, 73 kiloda Avrupa şampiyonu Nafia Kuş, 73 kiloda Avrupa şampiyonu Şule Yılmaz, 62 kiloda dünya üçüncüsü Dürdane Altunel ve 49 kiloda Avrupa şampiyonu Rukiye Yıldırım, TBMM Eski Başkanı, Spordan Sorumlu Eski Devlet Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'i ziyaret etti.

Ziyarette Şahin, şampiyon tekvandocuları ve federasyon başkanını tek tek tebrik ederek, iktidara geldiklerinden bu yana, gerek kendi bakanlığı döneminde ve gerekse diğer bakanlar tarafından gençliğe ve spor yatırımlarına çok önem verdiklerini belirterek, yapılan yatırımların bu gençler sayesinde boşa çıkmadığının görüldüğünü söyledi.

2004, 2008 ve 2012 olimpiyatlarında ülkemizi başarıyla temsil eden tekvandocuları yakından takip ettiğine değinen Şahin, son söz olarak, Tekvandocuların uluslararası müsabakalarda elde ettiği bu başarıların diğer tüm branşlarda da alınabileceğini ve gençlere güvenilmesi gerektiğini belirterek, sporculara başarılarının devamını diledi.

Federasyon Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin de, ülkemizi tekvando branşında daha iyi derecelerle temsil etmek için gece gündüz çalıştıklarına değinerek, Bakan Şahin'e, spora yapılan yatırımlar, gençliğe ve spora verilen önemden dolayı teşekkürlerini iletti.

CİHAN

Yorumlar