Şampiyon Fenerbahçe’ye İzmir’de coşkulu karşılama

Spor Toto Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Çaykur Rizespor ile berabere kalarak şampiyonluğu garantileyen Fenerbahçe'ye İzmir'de coşkulu karşılama yapıldı. Fenerbahçe, Süper Lig'in 32. haftasında yarın Akhisar Belediyespor ile oynayacağı...

Google Haberlere Abone ol
Şampiyon Fenerbahçe’ye İzmir’de coşkulu karşılama

Spor Toto Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Çaykur Rizespor ile berabere kalarak şampiyonluğu garantileyen Fenerbahçe'ye İzmir'de coşkulu karşılama yapıldı.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 32. haftasında yarın Akhisar Belediyespor ile oynayacağı karşılaşma için geldiği İzmir’de coşkuyla karşılandı. Şampiyon Fenerbahçe, yarın Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak karşılaşma için özel uçakla İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na geldi.

Lig tarihinde 19’uncu kez şampiyonluk sevinci yaşayan Fenerbahçe’yi, İzmir’de çok sayıda taraftar karşıladı. Taraftarlar takımlarını şampiyon yapan futbolcuları görebilmek ve fotoğraf çektirebilmek için birbirleriyle yarıştı. Takım otobüsü önünde meşaleler yakan taraftarların arasında güçlükle ilerleyebildi.

Sarı lacivertliler, yarın oynanacak Akhisar Belediyespor maçını beklemek üzere havalimanından ayrılarak otellerine hareket etti. Fenerbahçe geceyi İzmir'de geçirecek. Yarın karayolu ile Manisa'ya hareket edecek.

Fenerbahçe’nin İzmir’e gelen 18 kişilik maç kadrosunda, Mert Günok, Erten Ersu, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Michal Kadlec, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Alper Potuk, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Mehmet Topuz, Cristian Baroni, Selçuk Şahin, Samuel Holmen, Muhammed Akarslan, Moussa Sow, Emmanel Emenike, Pierre Webo yer aldı.

CİHAN

Yorumlar