Rıdvan Dilmen'in tahmini tuttu

NTVSpor'da yayınlanan %100 Futbol programında Rıdvan Dilmen, Kasımpaşa-Galatasaray maçını yorumladı.

Google Haberlere Abone ol
Rıdvan Dilmen'in tahmini tuttu
NTVSpor'da yayınlanan %100 Futbol programında Rıdvan Dilmen, Kasımpaşa-Galatasaray maçını yorumladı.

Kasımpaşa-Galatasaray maçının ilk yarısını yorumlayan Rıdvan Dilmen, 'Savunma yapmaya çalışıyor fakat yapamıyorlar. Kasımpaşa'nın her atağında 3'e 1 kalıyor. Maç zevk veriyor seyredenler için fakat markaj bulunmamakta pres yok' dedi.

Dilmen şöyle devam etti: 'Bu maç 2-0 bitmez. Daha az gol atıldı. Karşılıklı daha golle olur ikinci yarıda. Hamza Hamzaoğlu sanırım risk alacaktır Burak Yılmaz'ı alıp. Hamza hoca öncelikle gol atalım değil 3. golü yemeyelim diyecektir ikinci yarıya çıkarken. Galatasaray en az 2 değişiklikle ikinci yarıya başlamalı. Son zamanlarda gördüğüm en garip maç.'

'Bu skor yarınki derbiyi de etkileyecektir'

Rıdvan Dilmen Galatasaray'ın 2-0'dan 3-2'ye getirdiği maçın sonunda ise '20 dakikada 3-2 getiren fakat kalan dakikalarda gol bulamayan bir takım. Futbol böyle bir oyun. Galatasaray ligin en ciddi galibiyetlerinden bir tanesini aldı. Bugün berabere kalsa ve ya yenik olsalar belki de yarın derbiyi izleyemeyeceklerdi. Bu skor yarınki derbiyi de etkileyecektir. Özellikle Fenerbahçe'yi etkileyecektir. Beşiktaş beraberlikde de fena netice almış olmamaktadır sebebiyse Galatasaray'ı dalında ağırlayacak' dedi.

İlişkili Haber

Kaynak: FANATİK

Yorumlar