Rıdvan Dilmen: Premier Lig maçı izledik

Yorumcu Rıdvan Dilmen Sivasspor-Beşiktaş maçının 90 dakikasını değerlendirdi.

Google Haberlere Abone ol
Rıdvan Dilmen: Premier Lig maçı izledik
Yorumcu Rıdvan Dilmen Sivasspor-Beşiktaş maçının 90 dakikasını değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen'in 90 dakika yorumu şu şekilde:

'Galiptir bu yolda mağlup' diyebiliriz. Kazanılan 3 puan, fena oyunun üzerini kapatabilir. Beşiktaş iki Club Brugge, bir Fenerbahçe maçı oynayacak. Bu zorlu periyotta 3 puan fazla fazla önemli. Beşiktaş'ı bu fena oyuna zorlayan fazla fazla iyi bir Sivasspor izledik. Beklerini hücuma çıkaramayan bir Beşiktaş vardı. Ne Opare ne Serdar'ı saldırı ettirmedi Ziya ve Cicinho...

Daha sonra Kerim'i aldı Bilic, 'onunla deneyeyim' dedi lakin o da olmadı. Sonlardaki Demba Ba-Mustafa değişikliği normal. Şimdi derbiyi düşünecekler.

Rakibin temposunu düşürmen için pas yapman lazım. Veli, Atiba ve Tolgay bu meziyetlere sahip lakin Sivas onlara pas yapma şansı vermedi.

Sergen hoca, Utaka ile başlayıp, Batuhnan ile bitirebilirdi lakin o tersini yaptı. Çünkü maçı sonra değil, en baştan kazanmak istedi.

Bugün gündüz maçı da bulunduğu için bir Premier Lig maçı izledik. Kaliteli bir Stoke City ile Manchester United maçı izler gibiydik. İki maçtır iyi oynamıyordu Beşiktaş lakin hele derbi öncesi böyle bir maçı oynamak zordur.

Bilic bu maça nasıl ahzırlandı? Galatasaray maçını izleyerek... Ama Sivas bugün kusursuza yakın oynadı. Sadece top çizgiyi geçmedi.

Necip umumi manada iyiydi. O baskıda savunma şekilde fazla fazla kocaman işler yapamayabilirsiniz lakin Atiba'ya golden evvela Bilal Kısa pası attı. Atiba da Gekas koşusu yaptı.

İlişkili Haber

Kaynak: FANATİK

Yorumlar