PTT 1. Lig'in yeni takımı Altınordu'da ilk imza Berkay'dan

Altınordu, PTT 1. Ligi'nin en istikrarlı oyuncularından biri olan 25 yaşındaki ön liberoyla 2 yıllık sözleşme imzaladı.Üst üste iki sezon şampiyonluk kupası sevinci yaşayan Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu'nun sözleşmesini 5 yıl uzatan...

Google Haberlere Abone ol
PTT 1. Lig'in yeni takımı Altınordu'da ilk imza Berkay'dan

Altınordu, PTT 1. Ligi'nin en istikrarlı oyuncularından biri olan 25 yaşındaki ön liberoyla 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Üst üste iki sezon şampiyonluk kupası sevinci yaşayan Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu'nun sözleşmesini 5 yıl uzatan Altınordu, dış transferde ise ilk imzayı Berkay Samancı'ya attırdı.

Futbola Kocaelispor'da başlayan 25 yaşındaki ön libero, daha sonra Adana Demirspor ve Bucaspor'da görev yaptı. Son iki sezonda PTT 1. Lig'in en istikrarlı futbolcuları arasında yer alan tecrübeli oyuncu, bugüne kadar 77 karşılaşmada forma giyerken Bucaspor ve Kocaelispor'da Süper Lig'e yükselme sevinci yaşadı.

İki yıllık sözleşme imzaladığı Altınordu ile birlikte kendisinin de çıkışa devam edeceği için kırmızı lacivertli kulübü tercih ettiğini söyleyen Berkay Samancı, "Altınordu yönetimi ve teknik ekibindeki hemen herkesi çok yakından tanıyorum ve aile ortamını biliyorum. Bu ortama en kısa sürede uyum sağlayarak, ortak hedefimize doğru yürüyeceğiz." dedi.

Futbol Direktörü Murat Dizdar ise Berkay'ın transferiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Kişiliği ve kalitesine sonuna kadar kefil olduğumuz bir oyuncu" yorumunu yaparak, "Ekibimizin saha içi olduğu kadar saha dışı yapısını da uygun bir transfer yaptığımıza inanıyoruz. İlk imzamızın hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar