Portekiz milli takım kadrosu açıklandı, Quaresma kadro dışı

2014 Dünya Kupası'nın yaklaşmasıyla birlikte milli takım kadroları da açıklanmaya devam ediyor. Dün bir basın toplantısı düzenleyen Portekiz Milli Takımlar Teknik Direktörü Paulo Bento, Brezilya'ya gidecek kadroyu açıkladı.Ön seçimlerde...

Google Haberlere Abone ol
Portekiz milli takım kadrosu açıklandı, Quaresma kadro dışı

2014 Dünya Kupası'nın yaklaşmasıyla birlikte milli takım kadroları da açıklanmaya devam ediyor. Dün bir basın toplantısı düzenleyen Portekiz Milli Takımlar Teknik Direktörü Paulo Bento, Brezilya'ya gidecek kadroyu açıkladı.

Ön seçimlerde adı geçen Quaresma, dün açıklanan kadroda yer almadı.

Quaresma'nın yerine Nani'yi seçmesiyle eleştirilen Paulo Bento, ''Quaresma bir buçuk yıldır mücadele etmiyor, Nani ise üç aydır. Quaresma seçilebilir ama Nani seçilemez, öyle mi?'' diyerek cevap verdi.

Bento, Türkiye'de oynayan Portekizli yıldız oyuncuları da kadrosuna katmayı ihmal etmedi. Bruno Alves, Raul Meireles, Hugo Almeida Dünya Kupası için milli takıma çağırıldı.

Ön seçimlerde yer almalarına rağmen son kadroda isimleri geçmeyen oyuncular:

Anthony Lopes (Lyon), Antunes (Málaga), Rolando (Inter), André Gomes (Benfica), João Mário (Vitória FC), Ivan Cavaleiro (Benfica) ve Ricardo Quaresma (FC Porto).

2014 Dünya Kupası'na katılacak 23 kişilik Portekiz kadrosu,

Kaleciler: Beto (Sevilha), Eduardo (SC Braga) e Rui Patrício (Sporting);

Defans: André Almeida (Benfica), Bruno Alves (Fenerbahçe), Fábio Coentrão (Real Madrid), João Pereira (Valência), Neto (Zenit), Pepe (Real Madrid) ve Ricardo Costa (Valência).

Orta saha: João Moutinho (Mónaco), Miguel Veloso (D. Kiev), Raul Meireles (Fenerbahçe), Rúben Amorim (Benfica) ve William Carvalho (Sporting).

İleri: Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Éder (SC Braga), Hélder Postiga (Lazio), Hugo Almeida (Besiktas), Nani (Manchester United), Rafa (SC Braga), Varela (FC Porto) ve Vieirinha (Wolfsburgo).

CİHAN

Yorumlar