Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası heyecanı sekizinci kez başlıyor

Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası, 26-31 Ağustos tarihlerinde Pegasus Airlines Surf & Sound Festivali’nin ana etkinliği olarak düzenlenecek ve dünyanın önde gelen windsurfçülerinin yarışlarına sahne olacak. Yarışları takip eden...

Google Haberlere Abone ol
Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası heyecanı sekizinci kez başlıyor

Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası, 26-31 Ağustos tarihlerinde Pegasus Airlines Surf & Sound Festivali’nin ana etkinliği olarak düzenlenecek ve dünyanın önde gelen windsurfçülerinin yarışlarına sahne olacak.

Yarışları takip eden yerli ve yabancı windsurf severlerin sayısının her geçen yıl arttığını belirten Pegasus Hava Yolları Pazarlama Direktörü Onur Dedeköylü, "8 senedir windsurf alanında dünyanın en önde gelen organizasyonunu Türkiye’ye getiriyoruz, en hızlı Türk ve yabancı windsurfçüleri Alaçatı’da buluşturuyoruz. Windsurf sporuna ilgi duyan izleyicilere de bir hafta boyunca sörf dinamizmini Alaçatı’da yaşama ve ünlü windsurfçüleri yakından görerek onlarla tanışma imkanı veriyoruz." dedi.

WİNDSURF'ÜN KALBİ, 26-31 AĞUSTOS TARİHLERİ ARASINDA ALAÇATI'DA ATACAK

27 Mayıs'ta Costa Brava’da başlayan PWA Windsurf Dünya Kupası slalom yarışları bu yıl Erkekler kategorisinde 8, Kadınlar kategorisinde 5 ayaktan oluşuyor. Kupanın erkekler kategorisinde 4., kadınlar kategorisinde ise 2. Ayak slalom yarışları Alaçatı’da gerçekleştirilecek.

Sportworks tarafından 26 – 31 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Pegasus Airlines Surf & Sound Festivali’nin ana etkinliği olan Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası yarışları ile izleyiciler efsanevi windsurfçüleri izlerken, festival alanındaki aktivitelerle de keyifli anlar yaşama fırsatı bulacak.

CİHAN

Yorumlar