PassoLig'den izahat

PassoLig'in internet sitesi Passo.com.tr'den satışına başlanan biletlerin sadece Divan Kurulu, Kongre ve Temsilci üyeler gibi kısıtlı bir gruba satılmasına rağmen sitenin geçici süreyle de olsa çöktüğü görülmüştü. Bunun üzerine Passolig izahatd

Google Haberlere Abone ol
PassoLig'den izahat
PassoLig'in internet sitesi Passo.com.tr'den satışına başlanan biletlerin sırf Divan Kurulu, Kongre ve Temsilci üyeler benzeri sınırlı bir gruba satılmasına karşın sitenin geçici süreyle de olsa çöktüğü görülmüştü. Bunun üstüne Passolig izahatda bulundu.

PassoLig'in yaptığı izahat şu şekilde;

Spor Toto Süper Lig'in 23. Haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray içerisinde 8 Mart Pazar günü oynanacak derbi maçının biletleri bugün satışa çıktı. Bilet satış sitesi Passo.com.tr’nin çöktüğüne ait haberler internet sitelerinde yer almaktadır.

Söz konusu maçın biletlerinin satışına “öncelikli satış” kategorisinde 3 Mart Salı günü başlanmış olup, satışlar kademeli şekilde devam edecektir. Bilet satışlarının başlamasının peşinden teknik bir sıkıntı nedeni ile bilet sitesi Passo.com.tr’de kısa bir süreliğine hizmet verememiş, arızanın ivedilikle düzeltilmesinin peşinden satışlara devam edilmiştir. Passo.com.tr sitesinden halihazırda tüm lig maçlarının biletlerini temin edebilirsiniz.

2014-2015 sezonunun bu mühim derbisinin arkadaşlık içerisinde gerçekleşmesini diler; tüm sporseverleri Passolig ile bu coşkulu karşılaşmayı görmeye çağrı ederiz.

Saygılarımızla
PASSOLİG

Kaynak: FANATİK

Yorumlar