Orhan Şerit: İlk defa ölü toptan gol yedik

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Orhan Şerit, takımının bu sezon ilk defa ölü bir toptan gol yediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Orhan Şerit: İlk defa ölü toptan gol yedik

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Orhan Şerit, takımının bu sezon ilk defa ölü bir toptan gol yediğini söyledi.

Fethiyespor karşılaşmasının ardından basın toplantısında konuşan Şerit, kazanmak arzusuyla maça çıktıklarını belirtti. Karşılaşmaya iyi başladıklarını ancak çok net iki pozisyonu gole çeviremediklerini aktaran Şerit: "Çok iyi başladık. İki tanede çok net gol pozisyonu bulduk. Maalesef bunları gole çeviremedik. Yaptığımız bireysel hatalardan geri düştük. İkinci yarı gol atma arzusundaydık. 2-0 geriye düşünce oyun bizim açımızdan zora girdi. Penaltı golüyle biraz umutlandık ancak bu sezon ilk defa ölü toptan gol yemiş olduk. Puan alamadığımız için üzgünüz." dedi.

Fethiyespor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu da ligin alt sıralarını paylaşan takımlar arasında puan farkı olmadığına dikkat çekti.

Düşme potasından 4 puan daha uzaklaştıklarını ifade eden İpekoğlu şunları kaydetti: "Geçen hafta içerde kaybettiğimiz puanı deplasmanda telafi etmek peşindeydik. Maraş maçı da bunun için uygundu. 24 derce sıcaklıkta çok iyi bir futbol beklemenin anlamı yok. İklim değişikliklerinde sıkıntılar yaşana biliyor. Daha iyisini yapabilecek kalitede bir takıma sahibiz. Bundan sonra maçlar dada hedefimiz kesinlikle 3 puandır. Düşme potasındaki alttaki takımlara baktığımız zaman bir birlerine bir hayli yakın puanlar. Bu günkü galibiyetten sonra düşme potasından 4 puanlık avantajla ayrılıyoruz. İnşallah ligin sonuna kadar da bu puan farkını koruruz."
CİHAN

Yorumlar