Ömer Toprak'a Leverkusen'den destek

Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) mücadele eden Bayer Leverkusen'in, futbolcusu Ömer Toprak'ın A Milli Futbol Takımı'nın kampına katılmama kararını desteklediğini bildirildi.

Google Haberlere Abone ol
Ömer Toprak'a Leverkusen'den destek
Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) savaş eden Bayer Leverkusen'in, futbolcusu Ömer Toprak'ın A Milli Futbol Takımı'nın kampına katılmama kararını desteklediğini bildirildi.

Alman kulübü yönünden AA’ya yapılan izahatda, Ömer Toprak’ın ulusal takıma katılması için kendisinin geçmişte çağrı edilmediği konusunun açıklığa kavuşmasının lüzumlu bulunduğu söylendi.

Toprak’ın bu konu için 'fail değil kurban' bulunduğu değerlendirmesinde bulunulan izahatda, 'Bayer Leverkusen, Ömer’in Türk Milli Takıma katılmama kararını tam olarak destekliyor' ifadesi kullanıldı.

Açıklamada, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde oynanan Bayer Leverkusen-Atletico Madrid maçı kapsamında Leverkusen’de konuk bulunan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in ziyareti esnasında ve daha sonra bu konu için hiç bir büyüme bulunmadığı iddia edildi.

'Bu koşullar altında Ömer Toprak’ın Milli Takım’dan ırak durmasını yüzde 100 anlayabiliyoruz' denilen izahatda, Ömer’in bu konu için konuşmadığı kaydedildi.

Alman basınında dün, Ömer Toprak’ın geçmişte Gökhan Töre ile yaşanan olayın aydınlatılmadığı gerekçesiyle bugün Almanya’da başlayacak Milli Takım kampına gitmeyeceği ve ulusal takım kariyerini sonlandırabileceği iddia edilmişti.

AA

Kaynak: FANATİK

Yorumlar