Olcan Adın: Bu sene dördüncü yıldızı takacağız

Galatasaray'ın Trabzonspor'dan 4 yıllığına kadrosuna kattığı milli futbolcu Olcan Adın, bu sene dördüncü yıldızı takacaklarını söyledi.Bugün Liv Hospital Hastanesi'nde sağlık kontrollerinden geçen sarı - kırmızılı futbolcu Olcan...

Google Haberlere Abone ol
Olcan Adın: Bu sene dördüncü yıldızı takacağız

Galatasaray'ın Trabzonspor'dan 4 yıllığına kadrosuna kattığı milli futbolcu Olcan Adın, bu sene dördüncü yıldızı takacaklarını söyledi.

Bugün Liv Hospital Hastanesi'nde sağlık kontrollerinden geçen sarı - kırmızılı futbolcu Olcan Adın, basın mensuplarının soruları cevaplandırdı. Galatasaray'a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu belirten Olcan, "Hedeflerimden birini gerçekleştirdiğim için ayrıca mutluyum. Hayallerimin arasında hep vardı Galatasaray takımında oynamak. Artık çalışma zamanı. Bir an önce kampa katılıp takım arkadaşlarımla tanışıp yeni sezona hazır olmak istiyorum." dedi.

Takımın başına gelen İtalyan teknik adam Cesare Prandelli için ise Olcan Adın, "Onun bize vereceği katkılar çok önemli. Kendisini dünyaca kanıtlamış bir hoca. Onunla tanışmak için sabırsızlanıyorum. Dediğim gibi biran önce hocamla ve takım arkadaşlarımla tanışmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

"BU SENE DÖRDÜNCÜ YILDIZI TAKACAĞIZ"

Galatasaray'la bu sene dördüncü yıldızı takacaklarını da kaydeden başarılı futbolcu, bunu hocasına, takım arkadaşlarına ve taraftara güvenerek söylediğini belirtti.

Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olması ile ilgili ise milli futbolcu, "Daha önceki takımlarımda da kadroda bulunma şansım olmuştu. Pek oynama adına süre alamamıştım. UEFA Kupası'nda oynamıştım. Tabii ki Şampiyonlar Ligi ayrı bir platform. Orada da çok başarılı olacağımıza inanıyorum. Çünkü Galatasaray dünya çapında bir kulüp. İnanılmaz kalitede oyuncularımız var. Bu yüzden Şampiyonlar Ligi'nde de olsun Türkiye Ligi'nde de olsun çok önemli başarılara imza atacağımızı düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ SÜPER KUPA'YI KAZANMAK

Galatasaray'a transfer olduğu sırada bir mesaj yayımlayan ve bu mesaj sonrası Fenerbahçe camiası tarafından da tepki gören Olcan Adın, o sözlerinde bir takıma sataşma yapmadığını sadece çok sevdiği bir sözü paylaştığını söyledi.

25 Ağustos'ta Fenerbahçe ile oynayacakları Süper Kupa için de Olcan, "Öncelikli hedefimiz Süper Kupa'yı kazanmak. Ondan sonra da en iyi şekilde lige hazırlanmak." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar