Okullar arası Bakırköy Ligi ödül töreni yapıldı

Bakırköy Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün öncülüğünde gerçekleştirilen Bakırköy Ligi hem ilklere sahne olurken hem de geleceğin sporcularına kapılarını açtı.Yaklaşık 3 buçuk ay süren Bakırköy Ligi, basketbol,...

Google Haberlere Abone ol
Okullar arası Bakırköy Ligi ödül töreni yapıldı

Bakırköy Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün öncülüğünde gerçekleştirilen Bakırköy Ligi hem ilklere sahne olurken hem de geleceğin sporcularına kapılarını açtı.

Yaklaşık 3 buçuk ay süren Bakırköy Ligi, basketbol, voleybol, futbol, altetizm gibi toplam 14 branşta yapılan yarışmalarla son buldu. Aslı Çakır Alptekin Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ödül töreni ile başarılı sporcular ödüllerini teslim aldı.

Ödül törenine İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Bakırköy Kaymakamı Adem Öztürk, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Mehmet Özçelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü ile çok sayıda davetli katıldı.

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç törende yaptığı konuşmada geleceğin teminatı olan gençlere seslenerek organizasyonda emeği geçen herkesi kutladığını söyledi. İl Müdürü Koç, "3 buçuk ay boyunca kıyasıya mücadele eden yaklaşık 10.000 gencimizi mücadelelerinden ötürü en içten dileklerimle kutlarım. Gençlerimize spor ruhunu aşılayan başta velilerimizi olmak üzere beden eğitimi öğretmenlerimizi de tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Bakırköy Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Albayrak ise konuşmasında "Amacımız spor kültürünü gelecek nesillere kazandırmaktır. Bu ligde öğrencilerimizin sağlıklı bir süreç yaşadıklarını gördük. Dostluk ve sevinç kazandıklarına şahit olduk. İlçemizde spor organizasyonları tüm hızıyla devam edecektir." dedi.

2435 sporcunun kupa ve madalya almaya hak kazandığı ödül töreni davetliler tarafından beğeniyle takip edildi.

CİHAN

Yorumlar