Nike Halı Saha Ligi'nde şampiyonlar, kupasını Terim'in elinden aldı

Türkiye Futbol Federasyonu ve Nike tarafından bu sene 6.'sı organize edilen Nike Halı Saha Ligi, tamamlandı. Kategorisinde şampiyon olan takımlar, kupalarını Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in elinden aldı.Lise ve üniversite kategorisinde...

Google Haberlere Abone ol
Nike Halı Saha Ligi'nde şampiyonlar, kupasını Terim'in elinden aldı

Türkiye Futbol Federasyonu ve Nike tarafından bu sene 6.'sı organize edilen Nike Halı Saha Ligi, tamamlandı. Kategorisinde şampiyon olan takımlar, kupalarını Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in elinden aldı.

Lise ve üniversite kategorisinde 640 sporcunun katılımıyla İstanbul Küçükçekmece'de gerçekleştirilen maçlar sonunda lise kategorisinde Kayseri Mustafa Germinli Uluslararası İmam Hatip Lisesi, üniversite kategorisinde ise Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, şampiyon oldu.

Mustafa Germin Uluslararası İmam Hatip Lisesi takımı, Pendik Alparslan Anadolu Lisesi'ni 7 - 1, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi de Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 3 - 2 yenerek şampiyonluğa ulaştı.

Organizasyona Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve A Milli Futbol Takımı Antrenörü Hamza Hamzaoğlu da hazır bulundu. Terim, ödül töreninden önce yaptığı konuşmada şampiyonada emeği geçenlere teşekkür etti. Konuşmaların ardından Terim, şampiyon takımlara kupasını verdi.

CİHAN

Yorumlar