Nike Halı Saha Ligi'nde final heyecanı yaklaşıyor

Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) ve Nike tarafından bu sene altıncısı organize edilen Nike Halı Saha Ligi'nde lise ve üniversite kategorisinde düzenlenen ve şehir elemeleri devam eden final maçları, 23-25 Haziran tarihlerinde 640 futbolcunun katılımıyla..

Google Haberlere Abone ol
Nike Halı Saha Ligi'nde final heyecanı yaklaşıyor

Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) ve Nike tarafından bu sene altıncısı organize edilen Nike Halı Saha Ligi'nde lise ve üniversite kategorisinde düzenlenen ve şehir elemeleri devam eden final maçları, 23-25 Haziran tarihlerinde 640 futbolcunun katılımıyla İstanbul'da gerçekleştirilecek.

TFF ve Nike'ın Türkiye'de spor kültürünün oluşması ve geliştirilmesi adına organize ettikleri Nike Halı Saha Ligi'nde final heyecanı yaklaşıyor. Lise kategorisinde 71 ilde, üniversite kategorisinde ise 48 ilde düzenlenen ligde, şehir elemeleri devam ederken bugüne kadar toplam 5 bin 132 maç yapıldı.

TFF tarafından bir sertifika sistemine tabii tutulup, imkanlarına göre derecelendirilen halı sahalarda düzenlenen organizasyonun il elemeleri, Mayıs ayı sonunda tamamlanmış olacak. 9 - 13 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek bölge finallerinin ardından ise Nike Halı Saha Ligi Türkiye Finali 23-25 Haziran tarihlerinde İstanbul'da yapılacak. 640 futbolcu üç gün sürecek futbol festivaline katılacak.

CİHAN

Yorumlar