Muratbey Uşak Sportif Kulübü Başkanı Özden:

-"Ligin bitimine bir hafta kala play-off biletlerinden birine sahip olmamız, başarımızı istikrarlı bir şekilde sürdürdüğümüzün göstergesidir"

Google Haberlere Abone ol
Muratbey Uşak Sportif Kulübü Başkanı Özden:

UŞAK (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Muratbey Uşak Sportif'in kulüp başkanı Ömer Özden, ligde ikinci kez play-off mücadelesi vereceklerini belirterek, başarılarını istikrarlı biçimde sürdürdüklerini ifade etti.

Özden, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Royal Halı Gaziantep'i yenerek ligde 16. galibiyetlerini aldıklarını ve play-off hedeflerine ulaştıklarını kaydetti.

Uşak'ın basketbolda marka bir şehir haline geldiğini vurgulayan Özden, "Muratbey Uşak Sportif olarak, ligde üçüncü yılımızda ikinci kez play-off oynama başarısını gösterdik. Teknik ekibi, sporcularımı ve oluşuma destek veren tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımı, eski başkanlarımızı tebrik ediyorum. Muratbey Uşak Sportif'in tüm camiada övgü ile bahsedilmesi, bu işe gönül veren herkesi onurlandırmaktadır." dedi.


- Hedef, Avrupa kupaları


Ligdeki 29 haftanın 28 haftasını ilk sekiz içerisinde kalarak istikrarlı bir şekilde play-off mücadelesi verdiklerini aktaran Ömer Özden, kenti Avrupa kupalarında yeniden temsil etmeyi hedeflediklerine işaret etti.

Özden, şunları kaydetti:

"Ligin bitimine bir hafta kala play-off biletlerinden birine sahip olmamız ve 29 haftanın 28 haftasında hep ilk 8 içerisinde kalmamız, başarımızı istikrarlı bir şekilde sürdürdüğümüzün göstergesidir. İki sezon önce ülkemizi ve şehrimizi Avrupa kupalarında başarıyla temsil etmiştik, önümüzdeki sezon bu başarıyı ileriye taşımak istiyoruz. Play-off sürecinde oldukça çekişmeli geçmesi beklenen maçlarda taraftarımızın desteğini bekliyoruz."



Yorumlar