Mourinho'dan Terim'e tebrik!

Türkiye'nin EURO 2016 Elemeleri A Grubu'nda Hollanda ile 1-1 berabere kalmasının ardından Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim izahatlarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Mourinho'dan Terim'e tebrik!
Türkiye'nin EURO 2016 Elemeleri A Grubu'nda Hollanda ile 1-1 berabere kalmasının peşinden Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim izahatlarda bulundu.

Türkiye'nin Hollanda ile 1-1 berabere kalmasının peşinde Fatih Terim izahatlarda bulundu. Maçtaki taktiğinin ve oyun anlayışının umumi şekilde beğenildiğini belirten Terim, ilk tebriği yakın arkadaşı Chelsea'nin teknik patronu Jose Mourinho'dan aldığını söyledi.

Oynadıkları oyunun sebep beğenilmediğini anlamadığını dile getiren deneyimli teknik adam maç sonrası 'Bana ilk mesaj Mourinho'dan geldi, 'Mükemmel oynadınız. 6 dakika olmasaydı ayrıcalıklı olurdu.' izahatsı yaptı.

Fatih Terim ile Jose Mourinho'nun yakın dost oldukları biliniyor. Jose Mourinho'nun Real Madrid'i ile Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde eşleştikleri süre Kayseri'ye gelen ve Sarı Kırmızılılar'ın Kayserispor ile oynadıkları maçı Kayseri Kadir Has Stadı'nda takip eden Portekizli teknik adam ile Fatih Terim'in İçten sohbeti alaka çekmişti.


Kaynak: FANATİK

Yorumlar