Mourinho temmuzda kulübeye dönüyor

- Portekizli teknik direktör Mourinho: "Çalışmadığım süreçte hayatın ve ailemin tadını çıkardım ama temmuzda döneceğim"

Google Haberlere Abone ol
Mourinho temmuzda kulübeye dönüyor


MEXICO CITY (AA) - Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, futbolu özlediğini ve temmuz ayında bir takımın başına geçeceğini söyledi.

Chelsea'nin görevine son verdiği 17 Aralık 2015'ten bu yana ismi, başta Manchester United ve Paris Saint-Germain olmak üzere birçok kulüple anılan Mourinho, teknik direktörlüğü özlediğini belirterek, "Temmuzda dönüyorum. Mayıstan temmuza pek bir şey kalmadı. Çalışmadığım süreçte hayatın ve ailemin tadını çıkardım ama temmuzda döneceğim" ifadelerini kullandı.

Futboldan uzak kaldığı 6 aylık süre zarfında yetenekli oyuncuları keşfetme konusunda körelmediğini dile getiren 53 yaşındaki teknik adam, "Her oyuncuyu biliyoruz. Önemli olan, takımın ihtiyaç duyduğu isimleri tercih etmek. Sezonun başlamasına kısa bir süre kala bir takımın başına geçmek zor. Çünkü o zamana kadar birçok hamle yapılıyor. Mesela 10 ay önce Chelsea'nin 2016-2017 sezonu hamlelerini birçok açıdan ben organize ettim" yorumunu yaptı.

Çalıştırdığı Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid kulüplerinin tamamıyla lig şampiyonluğu yaşayan Mourinho, Porto ve Inter ile UEFA Şampiyon Ligi kupasını da kaldırdı.

Yorumlar