Mourinho: Kupada favori değiliz ama Galatasaray maçını kazanmak istiyoruz

İngiltere Premier Lig'in ünlü ekiplerinden Chelsea'nin Portekizli menajeri Jose Mourinho, Galatasaray karşısında kazanmak için oynayacaklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Mourinho: Kupada favori değiliz ama Galatasaray maçını kazanmak istiyoruz

İngiltere Premier Lig'in ünlü ekiplerinden Chelsea'nin Portekizli menajeri Jose Mourinho, Galatasaray karşısında kazanmak için oynayacaklarını söyledi.

Yarın akşam Galatasaray ile oynanacak Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçı öncesinde Kasımpaşa'nın Kemerburgaz Tesisleri'nde açıklamalarda bulunan dünyaca ünlü teknik adam, Galatasaray maçını sabırsızlıkla beklediğini belirterek, "Ben bütün maçlarım için sabırsızlanırım. İyi bir takıma karşı oynayacağız. En iyilerin karşısında iyi işler yapmak istiyoruz. Galatasaray da Türkiye'nin şampiyonu." diye konuştu.

Ünlü teknik adam, 'Yarın akşam şansınızı nasıl görüyorsunuz ?' şeklindeki bir soruya ise, "Favori değiliz. Bu çok aşikar. Şampiyonlar Ligi mücadelesinde çeyrek finali aşmayı başarırsa herkes için önemlidir. Favori değilsende olasılık doğuyor. Şampiyonlar Ligi'ni kazanırken kupayı kazandık. Ben bunu favori değilken yapmayı tercih ederim. Zaten şu anda Şampiyonlar Ligi'nde birkaç takım favori gösteriliyor." diye cevap verdi.

Bir gazetecinin, 'Yarın sahaya galibiyet için mi çıkacaksınız? Galatasaray'ın önemli oyuncuları için önlem alacak mısınız?' sorusuna ise Mourinho, şu cevabı verdi:

"Tabiki kazanmak için oynayacağız. Galatasaray kuvvetli ve özel oyuncuları var. Yedek kulübesindeki oyuncuları bile kaliteli. Daha önce de söyledim biz geleceğin takımını oluşturuyoruz. Biz yarın akşam kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız."

Jose Mourinho, eski öğrencilerinden Didier Drogba ile tekrar karşılaşacak olmasının sorulması üzerine de, "Drogba ile karşılaşmak garip bir duygu olacak. Herkes kendi işini yapmalı. Ben takımımı hazırlayacağım. O da golünü atmaya çalışacak. Her iki tarafta kazanmak için oynayacak." diye cevap verdi.

ŞU ANDA OLMAK İSTEDİĞİM KULÜPTEYİM

Chelsea'nin Portekizli ünlü ismi Mourinho, 'Galatasaray'dan ilerleyen süreçte teklif gelirse kabul eder misiniz?' şeklindeki bir soruya ise "Şu anda olmak istediğim kulüpteyim. Kulübün sahibi burada işin bitti diyene kadar gitmeye de niyetim yok. O zamana kadar burada çalışmak istiyorum. Ben bir profesyonelim, bu işten para kazanıyorum ve her yerde çalışabilirim, tabiki olmak istediğim yerde." şeklinde cevap verdi.

Portekizli teknik adam, Galatasaray'ın Fatih Terim döneminde de Roberto Mancini döneminde de güçlü olduğunu vurgulayarak, "Galatasaray zaten iyi takımdı. Aynı oyuncularla oynuyorlar hatta kadrolarını güçlendirdiler. Geçen sezon Real Madrid'in başındayken buraya gelmiştim zor bir maç olmuştu. Şimdi de Chelsea için zor bir maç olacak." diyerek sözlerini tamamladı.
CİHAN

Yorumlar