Milli Takımlar teknik ekibi, hafta sonu 3 ligi izleyecek

Milli Takımlar'da görev yapan 11 antrenör, PTT 1. Lig, Spor Toto 2. Lig ve Spor Toto 3. Lig'de bu hafta sonu oynanacak 12 maçı izleyerek, oyuncuların son form durumlarını yakından takip edecek.

Google Haberlere Abone ol
Milli Takımlar teknik ekibi, hafta sonu 3 ligi izleyecek

Milli Takımlar'da görev yapan 11 antrenör, PTT 1. Lig, Spor Toto 2. Lig ve Spor Toto 3. Lig'de bu hafta sonu oynanacak 12 maçı izleyerek, oyuncuların son form durumlarını yakından takip edecek. Milli takım hocaları hafta içinde yapılan Ziraat Türkiye Kupası maçlarını da izledi.

PTT 1. Lig'de Cumartesi günü oynanacak Ankaraspor-Adanaspor maçını Adnan Örnek, Samsunspor-Orduspor karşılaşmasını Turan Sofuoğlu, 1461 Trabzon-Manisaspor müsabakasını Şenol Ustaömer seyredecek. Bu ligde Pazar günü oynanacak Boluspor-İstanbul BBSK maçında İsmail Demiriz ve Bekir Gür birlikte görev yapacak.

9 Aralık Pazartesi günü ligde haftanın kapanış maçları olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Kahramanmaraşspor maçında Zeki Önatlı, Bucaspor-Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında da Güngör Şahinkaya tribünde olacak.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta 8 Aralık Pazar günü oynanacak Çankırıspor-Yeni Malatyaspor maçında Nurettin Yıldız, aynı grupta Pazartesi günü Göztepe-Tarsus İdmanyurdu karşılaşmasında Güngör Şahinkaya gerekli izlemeyi yapacak. Kırmızı Grup'ta İzmir'de Pazar günü yapılacak Altay-Bandırmaspor maçında Güngör Şahinkaya, aynı gün aynı saatteki Eyüpspor-Alanyaspor müsabakasında ise Ahmet Ceyhan yer alacak.

Spor Toto 3. Lig'de Pazar günkü Sancaktepe Belediyespor-Hacettepespor maçında Ömür Altunsöz ve Abdullah Ercan, Darıca Gençlerbirliği - Çorum Belediyespor karşılaşmasında ise Adnan Örnek hazır bulunacak.
CİHAN

Yorumlar