Milli kayakçılar Erzurum'da gece atlayışı gerçekleştirdi

Türk Kayakla Atlama A Milli Takımı sporcuları, kış yarışlarına hazırlık amacıyla Erzurum'da 95'lik rampadan gece atlayışıyla hazırlıklarını sürdürdü. Erzurum'da geçen hafta kampa giren Kayakla Atlama A Milli takımı sporcuları, yaz...

Google Haberlere Abone ol
Milli kayakçılar Erzurum'da gece atlayışı gerçekleştirdi

Türk Kayakla Atlama A Milli Takımı sporcuları, kış yarışlarına hazırlık amacıyla Erzurum'da 95'lik rampadan gece atlayışıyla hazırlıklarını sürdürdü.

Erzurum'da geçen hafta kampa giren Kayakla Atlama A Milli takımı sporcuları, yaz atlayış programı kapsamında gece atlayışı gerçekleştirdi. Sporcuların ıslak suni çim üzerine 5'er kez atlayış gerçekleştirmesini Erzurumlular merak ve heyecanla izledi.

Finlandiyalı Teknik Direktör Pekka Niemela'nın gözetiminde atlayışlarını sürdüren sporcuları Vali Ahmet Altıparmak, Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Mehmet Yarar ile protokol izledi. Vali Altıparmak, sporcuların başarılı atlayışlarından mutluluk duyduğunu ifade etti.

Kayak Federasyonu Başkanı Yarar ise 2018 Kore Kış Olimpiyatları'na sporcuların hazırlandığını dile getirdi. Atlayış sonrasında Vali ve Kayak Federasyonu Başkanı sporculara hediye verdi.

Arkadaşlarını izlemek için atlama kulelerine geldiğini belirten Gündüz Murat, "Kayakla atlama yarışlarını kışın izlemiştim. Bugün de arkadaşlarım atlıyor onları izlemek ve destek vermek için burdayım." dedi.

CİHAN

Yorumlar