Milli güreşçiler Romanya'da mindere çıktı

A Milli Grekoromen Güreş Takımı'nda milli mayoyu giyen güreşçiler Romanya'da düzenlenen 'Ion Cornianu & Ladislau Simon' Turnuvası'nda mindere çıktı.Uluslararası alanda yapılan özel turnuvalarda boy gösteren milli mayolar Romanya'daki turnuvaya...

Google Haberlere Abone ol
Milli güreşçiler Romanya'da mindere çıktı

A Milli Grekoromen Güreş Takımı'nda milli mayoyu giyen güreşçiler Romanya'da düzenlenen 'Ion Cornianu & Ladislau Simon' Turnuvası'nda mindere çıktı.

Uluslararası alanda yapılan özel turnuvalarda boy gösteren milli mayolar Romanya'daki turnuvaya hızlı başladı. Bugün başlayan turnuvada sabahki seansta gelen galibiyetler milli takım kafilesinin moralini yükseltti. Sabah seansında galibiyet alan sporcular 59 kiloda Fatih Üçüncü Ayhan Karakuş, 71 kiloda Yunus Özel ve 80 kiloda Selçuk Çebi oldu.

Maçların son derece çekişmeli geçtiği turnuvada sporcular maç aralarında yorgunluklarını salonda uyuyarak gidermeye çalıştılar. Zorlu maçlarda hakemler, itirazları videolu sistem ile karara bağladılar.

Romanya'daki turnuvayı Eylül ayında Özbekistan'da düzenlenecek Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası'nın bir hazırlığı olarak gören Antrenör Serkan Özden, "Turnuvaya 10 erkek iki bayan sporcumuz ile katıldık. Şimdiye kadar 4 sporcumuz mindere çıktı hepsi de galibiyetle minderden ayrıldı. Bu turnuvadan madalyalar ile ülkemize dönmek istiyoruz." dedi.

CİHAN

Yorumlar