Mesut Özil'e tepki yağıyor

Şampiyonlar Ligi'nde dün oynanan Monaco-Arsenal karşılaşmasının devre arasında formasını Kondogbia ile değiştiren Mesut Özil'e tepki yağıyor.

Google Haberlere Abone ol
Mesut Özil'e tepki yağıyor
Şampiyonlar Ligi'nde dün oynanan Monaco-Arsenal karşılaşmasının dönem içerisinde formasını Kondogbia ile değiştiren Mesut Özil'e tepki yağıyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 mücadelesinde Arsenal, ilk maçta 3-1 kaybettiği Monaco'yu deplasmanda 2-0 yenik etse de elenmekten kurtulamadı.

Karşılaşmanın dönem içerisinde ise Mesut Özil ve Kondogbia'nın forma değiştirmesi Ada'da gündeme oturdu. İngiliz taraftarlar, sosyal medyadan Türk asıllı Alman oyuncuyu yaptığı bu naz itibarıyla yargılama yağmuruna tuttu.

Eski Manchester United efsanesi Paul Scholes'ta televizyonda maçı yorumlarken Mesut'u eleştirdi. Scholes, ''Bu vaziyeti sevmiyorum. Soyunma odasında, çıkış tünelinde, kişilerin bulunmadığı bir yerde yapın. Ancak sahada, hemde dönem içerisinde forma değişimi yanlış. Bu hiç bir süre bana kıyasla olmadı'' dedi.

Küçük maçların oyuncusu

Sakatlığının arkasından yakın sürede tekrardan sahalara dönen ve gösterdiği performansla Arsenal'de ayın oyuncusu seçilen 26 yaşındaki oyuncu, buna rağmen taraftarları ikiye bölmeye devam ediyor. Bir kısım taratarlar Mesut'un performansından memnunken, başka kısım ise yıldız oyuncuyu 'küçük maçların iri oyuncusu', 'büyük maçlarda kayboluyor' diyerek eleştiriyor.

Tolga Kaplan

MESUT ÖZİL'İN İSTATİSTİKLERİ İlişkili Haber

Kaynak: FANATİK

Yorumlar