Mesut Hoşcan: Mücadele ettik ancak olmadı

Eskişehirspor'da Ziraat Türkiye Kupası üzüntüsü sürüyor. Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, final maçında çok mücadele ettiklerini ancak kazanamadıklarını söyledi.Siyah kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden açıklama yapan...

Google Haberlere Abone ol
Mesut Hoşcan: Mücadele ettik ancak olmadı

Eskişehirspor'da Ziraat Türkiye Kupası üzüntüsü sürüyor. Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, final maçında çok mücadele ettiklerini ancak kazanamadıklarını söyledi.

Siyah kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden açıklama yapan Başkan Hoşcan, "Kupayı bu şehre getirmek için çok mücadele ettik, üstün bir oyunla, ismimize yakışır bir mücadele ortaya koyduk ancak olmadı." dedi.

Mücadelelerinin şimdi daha büyük bir şevkle tekrar başladığını ifade eden Başkan Hoşcan, kendilerine final heyecanını yaşatan tenki ekip ve oyunculara da teşekkür ederek şu ifadelere yer verdi:

"Bizleri tüm kupa mücadelesinde ve final maçında Konya'da yalnız bırakmayan, bilet bulup gelemeyen, meydanlarda ve televizyon karşısında bizleri destekleyen arma sevdalısı büyük taraftarımıza, tüm Eskişehirspor camiasına, kulüp personelimize, finalde bizlere mükemmel ev sahipliği yapan Konya halkına ve bizlere bu final heyecanını yaşatan takımımıza, teknik heyetimize ve hocamıza gönülden teşekkür ediyorum."

CİHAN

Yorumlar