Messi: Bosna'nın takımı çok iyidir, bizim daha çok uğraşmamız lazım

Dört defa dünyanın en iyi futbolcusu seçilen Arjantinli Lionel Messi, attığı golle Bosna Hersek'i 2-1 mağlup ettikleri maçla ilgili önemli açıklama yaptı. Messi, attığı golün kendisi için çok önemli olduğunu ve Arjantin taraftarlarının...

Google Haberlere Abone ol
Messi: Bosna'nın takımı çok iyidir, bizim daha çok uğraşmamız lazım

Dört defa dünyanın en iyi futbolcusu seçilen Arjantinli Lionel Messi, attığı golle Bosna Hersek'i 2-1 mağlup ettikleri maçla ilgili önemli açıklama yaptı. Messi, attığı golün kendisi için çok önemli olduğunu ve Arjantin taraftarlarının desteğinden çok memnun olduğunu söyledi.

Barcelona'da forma giyen ünlü yıldız Arjantin Milli Takımı ile FIFA 2014 Dünya Kupası'nda çıktıkları ilk maçı kazandıkları için mutlu olduğunu da belirtirken, taraftarlarına da teşekkür ederek, "Bizi çok güzel desteklediler, inanılmaz oldu. Bu desteğin aynen Belo Horizonte ve Porto Alegre'deki maçlarımızda da sürmesini bekliyoruz. Arjantin taraftarları her yerde olacaklar. Biz kendi rüyamızı takip etmemiz gerekiyor." dedi.

Bosna Hersek'i 2-1 yenmelerine rağmen zorlandıklarını da belirten Messi Bosna Hersek Milli Takımı'nı da beğendiğini söyledi. Messi, "Bosna Hersek Milli Takımı çok iyi bir takım. Bizim de daha iyi bir oyun göstermemiz gerekiyordu. Oyunun ilk yarısında mücadele çok çekişmeli geçti ve bunu maçı izleyen herkes gördü. Bosna Hersek'in kontrollü oyunu, alan daraltması ve puan hırsı bizi olumsuz yönde etkiledi ve istediğimiz oyunu sahaya yansıtmamızı engelledi. Finallere 3 puanla başlamak önemliydi bunu da başardık. Grup maçlarına 3 puanla başladık, mutluyuz." diye konuştu.

Mücadelenin uzun süre 1-0 gitmesinin rakibi ateşlediğini de belirten Messi, "İkinci golü bulmamız bizi rahatlattı. 2-0'dan sonra daha güvenli ve rahat oynadık. Attığım gol ise benim için çok önemliydi." dedi.

CİHAN

Yorumlar