Mersin İdmanyurdu'nda Altınordu maçı hazırlıkları

- Teknik direktör Arıkdoğan: "Biz 90 dakikayı iyi koşarak, iyi oynamaya çalışarak tamamlamak istiyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Mersin İdmanyurdu'nda Altınordu maçı hazırlıkları

MERSİN (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu, ligin 7. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Altınordu maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Levent Arıkdoğan yönetiminde Macit Özcan Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, 5'e 2 top kapma ve yarı sahada çift kale maç yaptı.

Arıkdoğan, antrenmanın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, lige verilen aranın takıma katkı sağlayacağını belirtti.

Bu süreçte sakat oyuncuların toparlanacağını ifade eden Arıkdoğan, takım olarak arayı iyi kullanacaklarını ve Altınordu maçına hazır hale geleceklerini bildirdi.

Büyükşehir Gaziantepspor karşısında aldıkları yenilgiyi telafi edeceklerini aktaran Levent Arıkdoğan, şunları kaydetti:

"Altınordu maçı dahil tüm maçlarımıza galibiyet için çıkacağız. İnşallah Altınordu maçında gol yemeden gol atacağız. Bütün oyuncularım elinden geleni yapıyor. Biz 90 dakikayı iyi koşarak, iyi oynamaya çalışarak tamamlamak istiyoruz. Büyükşehir Gaziantepspor maçında ilk devre 0-0 bitiyor. Rakibin bir pozisyonu var. Onun dışında bir şey yoktu. İkinci yarı başladığında bizim göz bebeğimiz ve takımımıza büyük katkısı olan kalecimiz Mihaylov hata yaptı. 3 maçta 7 puan almamıza katkı sağlayan kalecimize kızmamızın bir anlamı yok. Yapılanın yanlış olduğunu kendisi de bize söyledi. Maçı kazanmak için onun da büyük katkısı olacağına inanıyorum."

Yorumlar