Mersin İdmanyurdu, Loret Sadıku ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

Bu sezon Spor Toto Süper Ligi'nde mücadele edecek olan Mersin İdmanyurdu, Arnavutluk Milli Takımı'nda mücadele eden Loren Sadıku ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Klüp binasında gerçekleşen imza töreninde konuşan Mersin İdmanyurdu 2. Başkanı...

Google Haberlere Abone ol
Mersin İdmanyurdu, Loret Sadıku ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

Bu sezon Spor Toto Süper Ligi'nde mücadele edecek olan Mersin İdmanyurdu, Arnavutluk Milli Takımı'nda mücadele eden Loren Sadıku ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Klüp binasında gerçekleşen imza töreninde konuşan Mersin İdmanyurdu 2. Başkanı Senan İdin, Loren Sadıku’yu İsveç’in Helsinborg klübünden transfer ederek, bonservisiyle beraber 3 yıllık sözleşme yaptıklarını kaydetti. Oyuncunun Mersin İdmanyurdu'na ciddi katkılar sağlayacağına inandıklarını ifade eden İdin, Sadıku’nun Arnavut milli takımında da oynadığını kaydetti. Klübün ekonomik olarak darboğazı aşma noktasında olduğunu belirten İdin, klübte mali disiplin sağlayabilme yönünde bütçe yaptıklarını söyledi.

Şu ana kadar yapmış oldukları transferlerin bütçeye uygun olduğunu vurgulayan İdin, şöyle devam etti: “Uygulamış olduğumuz plan çerçevesinde transfer çalışmaları yürütüyoruz. Birçok klüpten fazla bütçemiz ve iyi futbolcularımız olmasına rağmen maalesef Süper Lig’den

düştük. Bunu şuna bağlıyorum; kesinlikle sadece futbolcunun iyi olmasıyla bu işlerin iyi olmayacağı kanaatindeyim. Bu işlerin başarıya ulaşabilmesi için önce futbolcular bütünleşecek, yöneticiler, basın, şehir bütünleşecek. Bunun arkasından da başarının geleceğine inanıyoruz.”

Kendilerine önerilen futbolcuları derinlemesine araştırdıktan sonra almaya çalıştıklarına dikkat çeken İdin, “Hocamızdan, hangi mevkide futbolcu istiyorsa bunun 3-4 alternatifli olmasını rica ettik. Kendisi de bizim 3-4 dediğimize daha da fazla alternatif sundu. İnşallah kamp dönemine kadar planlamış olduğumuz mevkilere futbolcu transfer edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Loret Sadiko da Mersin gibi güzel şehirde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gelmeden önce şehirle ilgili araştırmalar yaptığını belirten Sadiko, "Ben ne yapacağımı söylemek istemiyorum, bunu göstermek istiyorum." dedi.

CİHAN

Yorumlar