Mersin İdman Yurdu 0-1 Gaziantepspor

Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor, deplasmanda karşılaştığı Mersin İdmanyurdu'nu 1-0 yenmedi başardı.

Google Haberlere Abone ol
Mersin İdman Yurdu 0-1 Gaziantepspor
Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor, deplasmanda karşılaştığı Mersin İdmanyurdu'nu 1-0 yenmedi başardı.

Spor Toto Süper Lig'de orta sıralarda olan iki takımın mücadelesinde Mersin İdman Yurdu ve Gaziantepspor kozlarını Mersin'de paylaştı.

20. dakikada Gaziantepspor tesirli geldi. Vitor’un pasıyla ceza alanında topla buluşan Erdem Şen’in vuruşunda meşin yuvarlak, kaleci Mihaylov’un ellerinde kaldı.

36. dakikada misafir ekip aradığı golü buldu. Sol kanattan ilerleyen Vitor, topu, ceza sahasındaki Erdem Şen’e aktardı. Bu oyuncu düz olarak bir vuruşla, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 0-1

41. dakikada Mersin takımı gole yaklaştı. Vederson’un kale önüne gönderdiği katı topu önüne piyasa Welliton’un bekletmeden yaptığı vuruşta, meşin yuvarlak Kaleci Karcemarskas’a çarparak kornere gitti.

İlk yarı Gaziantepspor’un 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.

47. dakikada Mersin İdman Yurdu gole fazla aşırı yaklaştı. Sol kanatta topla müşterek hareketlenen Gökçek Vederson yerden ortasını altıpas çizgisinin önüne doğru gönderdi. Bu noktaya hareketlenen Welliton Soares yerden vuruşunu yaptı lakin kaleci Zydrunas Karcemarskas uzandı ve mükemmel bir refleksle bu topu çıkarttı.

59. dakikada ceza piyasası sol çaprazının biraz gerisinden uygulanan özgür vuruşta Gaziantepsporlu Muhammet Demir direkt kaleyi düşündü lakin kaleci Nikolay Mihaylov sol köşeye uzanarak bu topu çıkarttı.

74. dakikada Mersin İdman Yurdu özgür vuruştan gol aradı. Gökçek Vederson direkt kaleyi düşündü lakin kaleci Zydrunas Karcemarskas sağ köşeye uzanarak bu topun gol çizgisini geçmesine mani oldu.

75. dakikada sağ kanattan uygulanan nahiye vuruşunda Tita ortasını penaltı noktasına doğru gönderdi. Savunmadan seken top ceza yayı gerisinde Gökçek Vederson'un önünde kaldı. Vederson gelişine fazla aşırı katı vurdu lakin top kalenin üstünden ayrıcalıklı bir biçimde dışarı gitti.

78. dakikada süratli gelişen Gaziantepspor atağında Erdem'in pası ile orta piyasa sol çaprazında topla buluşan Muhammet Demir topu ceza yayına kadar sürdü ve yerden vuruşunu yaptı lakin top kalenin sol vasıtası ile dışarı gitti.

86. dakikada Mersin İdman Yurdu gole fazla aşırı yaklaştı. Ceza yayının biraz gerisinde topla buluşan Murat Ceylan direkt kaleyi düşündü lakin kaleci Zydrunas Karcemarskas bu topu üst direğin derhal altından çıkartmayı başardı.

Kalan zamanda diğer gol olmadı ve savaş Gaziantepspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

Kaynak: FANATİK

Yorumlar