MercedesTrophy 2014'te 252 golf tutkunu yarışacak

Mercedes Benz'in geleneksel golf turnuvası "Mercedes Trophy 2014" için geri sayım başladı. Bu yıl 9. kez düzenlenecek "MercedesTrophy" Golf Turnuvası'nda 252 golf tutkunu yarışacak. Golf sporuna meraklı konukların katılacağı turnuva boyunca...

Google Haberlere Abone ol
MercedesTrophy 2014'te 252 golf tutkunu yarışacak

Mercedes Benz'in geleneksel golf turnuvası "Mercedes Trophy 2014" için geri sayım başladı. Bu yıl 9. kez düzenlenecek "MercedesTrophy" Golf Turnuvası'nda 252 golf tutkunu yarışacak. Golf sporuna meraklı konukların katılacağı turnuva boyunca dileyen Kemer Golf & Country Club üyelerine ve katılımcılara Mercedes-Benz Yeni C-Serisi, Yeni GLA, SLK, ML ve smart modelleriyle test sürüşü yapma imkanı da sunulacak.

Mercedes-Benz Türk tarafından bu yıl dokuzuncusu düzenlenecek olan "MercedesTrophy" Golf Turnuvası, 14 - 15 Haziran 2014 tarihlerinde, Kemer Golf & Country Club'ta gerçekleştirilecek.

İki gün sürecek olan turnuvada, 252 golf tutkunu şampiyonluk için yarışacak. MercedesTrophy 2014 kapsamında ayrıca, golf sporuna ilgi duyan konuklara "Fun For Beginners" etkinliği çerçevesinde özel gruplar halinde ders alma fırsatı da sunulacak.

Mercedes-Benz Türk'ün Türkiye'de golf sporunun yaygınlaşmasına destek olmak amacıyla düzenlediği "MercedesTrophy"de ayrıca, dileyen Kemer Golf & Country Club üyeleri ve turnuva katılımcıları da Yeni C-Serisi, Yeni GLA, SLK, ML ve smart modelleri ile test sürüşü yapılabilecek.

Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da "MercedesTrophy"de birinciliği elde edecek üç oyuncu 25-30 Eylül tarihleri arasında Stuttgart'ta 25. kez gerçekleşecek olan MercedesTrophy Grand Final'de Türkiye'yi temsil etme, bir oyuncu da İngiltere'de gerçekleştirilecek “Open Championship”e katılma şansını yakalayacak.

CİHAN

Yorumlar