Mehmet Akyüz: İnşallah seneye daha iyi yerde oluruz

Akhisar Belediyespor'un futbolcusu Mehmet Akyüz, seneye daha iyi yerde olmak istediklerini söyledi.Le Meridyen Otel'de düzenlenen bir ödül gecesine katılan Akhisar Belediyespor'un başarılı futbolcusu Mehmet Akyüz, güzel bir sezon geçirdiklerini...

Google Haberlere Abone ol
Mehmet Akyüz: İnşallah seneye daha iyi yerde oluruz

Akhisar Belediyespor'un futbolcusu Mehmet Akyüz, seneye daha iyi yerde olmak istediklerini söyledi.

Le Meridyen Otel'de düzenlenen bir ödül gecesine katılan Akhisar Belediyespor'un başarılı futbolcusu Mehmet Akyüz, güzel bir sezon geçirdiklerini ifade ederek, "Takım arkadaşlarım, yöneticiler ve herkese çok teşekkür ediyorum. Takımda çok iyi bir arkadaşlık var. İnşallah seneye devamı gelir. Devamının geleceğine de inanıyorum. Hamza Hocamız Milli Takımda görevlendirildi. Kendisine başarılar diliyorum." dedi.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun Milli Takıma geçmesinin ardından takımda nelerin değişebileceği yönünde sorulan soruya ise Mehmet Akyüz, "Bizde profesyoneliz. Yeni hocamız gelecek. Taktiksel olsun, antrenman bilgisi olsun herşey değişebilir. Mecbur olarak ayak uyduracağız. Çünkü Süper Lig baya zorlu. İnşallah seneye daha iyi olmak istiyoruz. Ligde kaldığımız sürece kendimizi başarılı görüyoruz. Bu sene bazı hedeflerimiz vardı. Olmadı. Yine de ligi iyi yerde bitirdik." şeklinde cevap verdi.

CİHAN

Yorumlar